2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26198 بازدید | 5674 پست
مرسی عزیزم من خوبمیکم حس وحال اینجا نیس وهمصحبتی با بقیه😅چخبرا؟

اره یکم حس و حال ضعیفه مخصوصا هم که کسی نیست همه تک به تک انلاین میشن 

هیچی سلامتی شهرمون هم تعطیله نشستیم خونه نه کلاسی نه جایی داریم میلرزیم😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اره یکم حس و حال ضعیفه مخصوصا هم که کسی نیست همه تک به تک انلاین میشن هیچی سلامتی شهرمون هم تعطیله ن ...

اره دقیقا دیگه مث قبل نیس 

عه ما فردا رو تعطیل نیستیم خداروشکر میریم دنبال کارمون😁خسته شدیم از گرد وخااااااک حسابی

حسابی یخ کردید 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دقیقا دیگه مث قبل نیس عه ما فردا رو تعطیل نیستیم خداروشکر میریم دنبال کارمون😁خسته شدیم از گرد و ...

اره اینجا بخاطر سردی هوا تعطیل هست امروز درجه هوا نمیدونم چقدر بود دیروز منفی ۹ بود که نگاه کردم خونه اصلا گرم نمیشه 

شما هم تعطیل بودین؟ قبل این تعطیلات هم مدرسه ها بخاطر الودگی هوا تعطیل بودن 

اره اینجا بخاطر سردی هوا تعطیل هست امروز درجه هوا نمیدونم چقدر بود دیروز منفی ۹ بود که نگاه کردم خون ...

اره چندروز تعطیل بود به شدت گرد وخاک بود خیلی بد بوددد اصلا نفس ادم بالا نمی اومد

دیگه چاره چیه لباس بیشتر باید پوشید وقتی خونه گرم نمیشه

اره چندروز تعطیل بود به شدت گرد وخاک بود خیلی بد بوددد اصلا نفس ادم بالا نمی اومددیگه چاره چیه لباس ...

توی خونه لباس بافت میپوشیم ولی باز سرد هست 

اره سخته گرد و غبار هم بد هست بارشی چیزی پیش بینی نکردن براتون از شدت ذرات کم کنه؟

قفونت برم 💋💋 یه سوال ، تاحالا شده منظور این سوالم تو دنیای واقعی، شده دوستی رو داشته باشی که چشم ب ...

زنده باشی 😘😘 

نه عزیزم نشده 

من کلا یکم لجباز هستم حرف هیچ کیو گوش نمیکنم معمولا 

کم پیش میاد حرف گوش کن باشم 😅😅😅

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

یواش بوچم تن ظریفم کیلی کیلی زیاد ،☺️😂

آ قربون خواهر ظریف خودم 😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

@اتوبان قوشبگذره سرکار من خونم😌😆

عه خیجالت در بکووون 😡

خوبه نفلین کووونم جمبه هامممم بری سل کال 🤌😡

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلام فدات شم 💋 خوبم مرسی ، امروز رفتم جوهر نمک بخرم، رفتم مغازه دار اشتباهی پرسیدم جوهر لیمو دارید ...

کم سوتی بده خواهر 🤌😁

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

@_maaahiiiiioaj    

سلام ننه ی مهربون تولدت مبارک ان شالله به آرزوی قشنگت برسی .تگ کردنت مبالک 💛💚💙🩵🩷🧡💜🤎🥳🥳🥳🥳🥳🥳

@سانسوریا1379‍ 

بیا عشقم تگ شدنت مبارک 😉💚💛🥳

@ریحان71    

سلام ریحونی دیدی اشی مشی 

بلاخره تونست با تلاش بی وقفه تگ دوندشونو درست کنه 😂❤️

یعنی بار دیگه درخواست چیزی کنم 

درجا تعلیقم میکنن 😂😂😂

@لیلا_70‍ 

از ما نمیپرسی خوبه بیام دعوا باهات 🔪🔪🔪👣🤼‍♀️🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺

سلام عزیزم ❤️ دکتر برای چی ؟ چی شده ،🥺

سلام قشنگم 😍❤️❤️

ببخشید سر نزدم به سایت 

دو ساله پاییز سرفه های حساسیتی میزنم ولی این بار خفتم کرده حسابی 😂یه کوچولو ریه ام اذیته 

حالا دارم دارو میخونم 

3 روزم پشت سرهم سرم بیمارستانی زدم 

یکی هم باز دیروز زدم 

بازم دیروز آزمایش دادم هنوز عفونت هست ولی نه به اون شدت، قرص و اسپری و ضدحساسیت و... داده 

تا هفته آینده باز دوباره برم

ولی خیلی بهترم خداروشکر

@_maaahiiiiioaj سلام ننه ی مهربون تولدت مبارک ان شالله به آرزوی قشنگت برسی .تگ کردنت مبالک 💛💚💙🩵 ...

دستت درد نکنه 👏👏اشی مشی بلاخره کنه بودنت جواب داد🤣

مهگلم تولدت خیییلی مبارک عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️😍

انشالله به همه ی آرزوهای قشنگت برسی مهربون

ببخشید با تاخیر تبریک گفتم 

@maaahiiiiioaj