2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26218 بازدید | 5678 پست
اره میدونم پر پر شدیم 😭چشم خوردیم

سلام سلااااامممممم دور دونه 

عشقِ یدونه 

نه بابا هستم فقط نزدیک یلداست بعدشم انشاالله عید، همه در حال خرید حسابی شلوغ، امروزم بدجور هوا سرد شده یه باد وحشتناک سردیم می‌وزه نسبتا بهتره همه تو خونه موندن باده قطع بشه میریزن بیرون

دلم خواست نومزد باشم واسه منم خرید یلدایی بیارن😮‍💨😒

خدایاااااااا کی اومده چی چی اورده ایلاااای قصه هااااا🤌🏻🤌🏻🤌🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ایلایی داریم خوشگله ف ...

ریپم بزنین اینم اینقدر رو ریپا زدم دیدم 

آنلاین بشم اعلان برام نیاد صفحه رو می‌بندم میرم 

گذشت اون زمان که یکی یکی نگاه میکردم🫤👹 

دخترم یه هفته بود مدام می‌گفت مامان فیلم برات فرستادم نگاه کنننننننن ،یادم می رفت بلاخره خودش گوشی رو آورد گفت بیا ببین بعد برم😑😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام لیلا جونی ما یلدا میریم خونه مامانم مثل هر سال ۲۸ آذر تولد مهدیار هست من برای اون برنامه ریزی ک ...

سلام خواهر گلی خودم 💋 💋 عشقم 🥰 

ای جانم همیشه به شادی 😍 پیشاپیش تولدش مبارک تندرست و شاد باشه همیشه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

سلام خواهر گلی خودم 💋 💋 عشقم 🥰 ای جانم همیشه به شادی 😍 پیشاپیش تولدش مبارک تندرست و شاد باشه همی ...

جانت سلامت قشنگم ممنونم عزیزم همچنین 😘😘😘

الهی همیشه در طول سال اینقدر  بهتون خوش بگذره که خوشگذرانی های مناسبتی دیگه به چشمتون نیاد 🤲🤲🥰🤲 

مرسی خواهر قشنگم 😘😘😘

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

جانت سلامت قشنگم ممنونم عزیزم همچنین 😘😘😘الهی همیشه در طول سال اینقدر بهتون خوش بگذره که خوشگذران ...

فدات قشنگم ، چه دعای قشنگی 😍😍😍😍😍 

با اجازت کپی میکنم متن رو خیلی قشنگه ،😍 

اجازه هست 🥺؟

سلام بانوشکر خدا خوبمخودت خوبی

سلام مامانی 

خدا رو شکر 

بد نیستم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@اتوبان @مامان،مهدیار @دختران_تابستان @mary2772 سلام به همه خوشگلا 😍 امشب یکم حس آزارم فعال شده ...

سلام گلم خوبی 

مثل همیشه اول میریم خونه بابام بعد هم از اونجا میایم خونه پدرشوهرم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
جوووون خانم شماره بدم پاره کنی

اونجا درجه هوا چنده؟ 

اینجا که بدجور یخبندونه

منفی هفده هجده درجست ، گوشی که این دما رو نشون میده البته از جواب هم کاملا مشخصه، همه آباش یخ زده