2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26257 بازدید | 5684 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لیلاخوبی چه خبر خوش میگذرهبراشب یلداهنوزبرنامه نچیدماحتمال زیادخونه مامانم.اونجاام باشیم هرکی ی ...

مرسی خوبم 🤗 فدات شم 💋 💋 

همیشه به شادی عزیزم 💋 💋 

امروز میلم شده بود بستنی توت فرنگی ولی ترسیدم سرما بخورم بیخیال شدم 😂

مرسی خوبم 🤗 فدات شم 💋 💋 همیشه به شادی عزیزم 💋 💋 امروز میلم شده بود بستنی توت فرنگی ولی ترسیدم س ...

قربونت🥰

سرده هوام آلوده آدم میترسه بستنی بخوره

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
خدایاااااااا کی اومده چی چی اورده ایلاااای قصه هااااا🤌🏻🤌🏻🤌🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ایلایی داریم خوشگله ف ...

سلام ببین خانوم گل گلاب عرق بیدمشک ❤️😘

آیلا اومد و از امدنش بسی خوشمان آمد 😆😍

خودت که یدونه ای اونم واسه نمونه ای 🥹❤️😘

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

@اتوبان @مامان،مهدیار @دختران_تابستان @mary2772 سلام به همه خوشگلا 😍 امشب یکم حس آزارم فعال شده ...

سلام عشقم 😍

راست میگن باغ خیلی سرده 

یه خونه ای که ویلایی بزرگ باشه انتخاب کنید 😅تو فضای باز قشنگ دست و رقص 

ماها که خونه مامان میریم 

منم کلی شیرینی و ژله اینا میبرم 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلام خدمت جگایرررررر محترم جگایر = جمع جگر هاجگایر دلتنگتونم اومدم سلام عرض کنم که دیدم ایلا اومده🤌 ...

الهی دلم رفت واسه اون زمانا 🥹❤️چقد خاطرات خوبی بود 

اوردی آل ببرتت 😆

آره بلاخره یروز یجا جمع میشیم 

مث همیشه 😍

قربونت🥰سرده هوام آلوده آدم میترسه بستنی بخوره

سارا گیلانم دک روز تعطیل شد که

@اتوبان @مامان،مهدیار @دختران_تابستان @mary2772 سلام به همه خوشگلا 😍 امشب یکم حس آزارم فعال شده ...

سلام عزیزم ❤️ 

باغ سرده بعدم کلی وسیله رو ببری و بیاری حوصله میخواد 

خونه گرم و صمیمی تره، خوش بگذره بهتون

ما والا معلوم نیست  

خودمم پنجشنبه آزمایش دارم و نوبت دکتر که معلوم نیست باز چه خوابی دکتر واسم دیده🤕و چه موقع شب برگردم خونه

این از پنجشنبه، جمعه هم شاید خونه مادرشوهر شاید هم پیش مامانم و داداشام باشیم 

سلام لیلا جونی 

ما یلدا میریم خونه مامانم مثل هر سال 

۲۸ آذر تولد مهدیار هست من برای اون برنامه ریزی کردم فقط 😅

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙