2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26218 بازدید | 5678 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خودت خوبی چه خبرخدادلم تنگ شده برات مانا جانم عزیزی ممنو ن خبر دادی انشاله موفق باشه

سلام عزیزمی مامی 

اون پیامم قدیمیه الان شیطون بلا اومده 

@flovertoooo    

سلام عشقم مامی سراغتو میگیره ❤️🫂🥹

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

کاربری زده با دوست مژده

واای 😂😂😂

اونو فقط مژده عین خودشه قبول داره 🤌☹️😂

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلام عزیزمی مامی اون پیامم قدیمیه الان شیطون بلا اومده @flovertoooo سلام عشقم مامی سراغتو میگیره ❤️ ...

این از کم کاری منه 

قربونت بشم  آقا خونس هنوز خوب نشده منم کم میام  

یعنی وقت نمیکنم 

باور کن روزای اول شبا هم خواب نداشتم 

الان خداروشکر کمی بهتر شده من یزره وقت میکنم 

لگن بزار پانسمان کردن اب بیار دست وصورت بشوره  تنها ی تنها بودم  از یه طرف دوستلشو صدا میکرد غذا بپز پذیرایی بکن  خرید از همه بدتره خدایی  داغون شدم 

این از کم کاری منه قربونت بشم آقا خونس هنوز خوب نشده منم کم میام یعنی وقت نمیکنم باور کن روزای اول ...

وااای مامی دورادور خبرتو دارم خیلی سخته دست تنهایی 

خدایی حقت نیست اینقد ستم بکشی 

کل زندگی زنانوشویی دوس زن باشه ادم کم میاره ان شالله زودی خوب شن 

شما نفس راحت بکشی 🥹

اینم میگذره 

واقعا الاهی سرنوشتم رفته نیست یعنی کسی نیست

سرنوشت شنیدم کلی بچهارو نفرین کرد به فحش بست رفتش 

وای من اصلا نمیدونم خبر ندارم

چند ماه پیش بود به ریحان و سحر و زمستون و چندتا از کاربرای  خیلی خیلی حرف زشت زده بود بچها گفتن

قربونت بشم منم برات بهترینهارو میخام دیگه قسمت منم این بوده

خدا نکنه مامی ☹️🫂

بلاخره هر کدوممون محکوم  به زندگی هستیم چه خوب شد 

ممنونم 

روزای خوبتم میاد ❤️

یبار گوشی من با الگو رفت بفنا امان از فراموشی

من فرداش یادم اومد، عصر بود، خیلی ترسیدم گفتم یعنی همه اطلاعات گوشیم رفت ☹️، شوهرم حرف k کشید کمی الگو گوشیم شبیه همین حرف k، برای همینم کمک بزرگی شد برام تا یادم بیاد ، یکی از کاربر ها چند صفحه قبل گفت فلش کرد گوشیش رو دو روز بعد یادش اومد الگو رو ☹️ 

من حالا کشیدمش سر کاغذ و همیشه همراهمه که یادم رفت دیگه خیالم راحت باشه 😂

مال من چند ساله اصلا رمز نداره😁

@اتوبان    

@مامان،مهدیار    

@دختران_تابستان    

@mary2772    

سلام به همه خوشگلا 😍 

امشب یکم حس آزارم فعال شده خواستم مثل دوربین مخفی ها که سربسر یک نفر میزارن ، خواستم اون مدلی انجام بدم اینجا ولی هر چی فکر کردم دیدم ممکنه اوضاع پیچیده بشه 😂 پشیمون شدم،😁 

برای شب یلدا برنامه ریزی کردید یا فعلا نه؟ 

ما از جمع شدن که آره ولی من میگم باغ بگیریم اما خانواده میگن سرده و.... خواهرم میگه خونه باشیم ، هنوز مکان مشخص نیست 😁😁😂

عه عه عه سلام سلام ایلا خوشگله چقدر ریپ و دیدم خوشحال شدم 😍😍😍😍خوبی خوشی الان عین کلاغ همه رو خبر ...

خدایاااااااا کی اومده 

چی چی اورده 

ایلاااای قصه هااااا🤌🏻🤌🏻🤌🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ایلایی داریم خوشگله فرار کرده زدستمون

دوریش برامون مشگله کاشکی اونو میبستیم 🤌🏻🤌🏻💃🏿💃🏿💃🏿