2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26218 بازدید | 5678 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هااااایخودتم مثل اینکه نیستی

سلام کجایی تو چه خبر؟ خوبی ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
هاای

عه عه عه سلام سلام 

ایلا خوشگله 

چقدر ریپ و دیدم خوشحال شدم 😍😍😍😍

خوبی خوشی 

الان عین کلاغ همه رو خبردار میکنم 😅

@ریحان_71    

@99999999999999    

بیان ببینید کی اومده🤌😁💋

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

هااااایخودتم مثل اینکه نیستی

خدابیی این دوتا خوشگل خیلی وقته نیستن فراموش کردن رفتن 🤌

@nex    

@مامان_ابوالفظل    

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلام کجایی تو چه خبر؟ خوبی ؟

سلام ماری جون حواست بهم هستااااا نیستی 

عه عه عه سلام سلام ایلا خوشگله چقدر ریپ و دیدم خوشحال شدم 😍😍😍😍خوبی خوشی الان عین کلاغ همه رو خبر ...

با ریحان چند وقت پیش حرف زدم ولی ببین مثل اینکه نیست ، خوب کاری هم کرده 

با ریحان چند وقت پیش حرف زدم ولی ببین مثل اینکه نیست ، خوب کاری هم کرده

ببین.گاهی سر میزنه 

هستش 

دورادور مراقبمونه 😁ولی وفا و دلا خیلی وقته نیستن 

عه ریحونی نامرد واسه خودش یواشکی رفیق بازی میکنه 

@ریحان_71    

🐍🔪🍸😤😡داشتیم داد 😂😂😂😂دیگه برات نوشابه نمیارم 😅

این دو تا دو قلو های بهم چسبیدن به ما افتخار نمی‌دن

دیدی دیدی ریحان 

با ما فقیرا نمیچرخن در شانشون نیستیم 😅

ببین.گاهی سر میزنه هستش دورادور مراقبمونه 😁ولی وفا و دلا خیلی وقته نیستن عه ریحونی نامرد واسه خودش ...

لابد تلگرام سر میزنم سایت دیگه چند روزیه نمیاد و قرار نیست حالا حالا ها بیاد خداحافظی کرد و رفت 

نه کلهم یه بار اومدم و باهاش حرف زدم لابد گفته دوست ندارم کسی بدونه صداشو در نیاورده

بزار نباشن😏 بودیم چه شد که نبودمون چی بشه

😂😂😂قشنگ بود .سنگین بود 

سکوت نیازم الان 😆

_maaahiiiiioaj

ننه از جنگ با بچها برگشتی 

یسری بزن بهمون 

لباس مهسارو چیکار کردی خلاصه 😁

این ننه با بچها از اول مهر جن. داره آیلا 😂