2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26258 بازدید | 5684 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فدات شم 💋 آره خوبه مرسی ، خونس و پا تلویزیون، فقط یکم بی اشتها و بی حال ، ولی حالش بهتر خدا رو ...

سلام گلم نشی حیفی🤍💚

خدا رو شکر

بهتر میشه به مرور 🥲

جواب آزمایش اومد؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بهمون گفت ۲ هفته دیگه جواب میاد جواب پاتولوژی

این دوهفته کی تموم میشه ببین از کی میگی دو هفته🤕🤔

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام مانا

سلام عزیزم 

خوبی 🥰

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

@مامان،مهدیار2    

@دختران_تابستان    

سلام خوشگلا چطورید؟؟

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

بهمون گفت ۲ هفته دیگه جواب میاد جواب پاتولوژی

الان بابا بسلامتی خونه ان؟؟

فداتشمممم من

سلام 

خانوم خانوما چطوره 🤌🥰

سلام عسلم ممنونم شکر شما خوبی گلم چه خبر

سلام به روی ماهت منم خوبم خداروشکر 🥰

امروز رفتم ماسوله 

اینقد شلوغ بود که نگوووو 

راستی از فومن 

شهر مجسمه هام گذشتیم 

🥰

قشنگ یادت کردم اونجا 

سلام عزیز دلمخوبم گلم شکرشماچطوری دلبر😍😘

منم خوبم خداروشکر 🥰

البته دیدمت خوبترم شدم 

والا من حالتونو نپرسم شمام عین خیالتون نیس 

بزرگی گفتن کوچیکی گفتن ننه 🤌😅

سلام به روی ماهت منم خوبم خداروشکر 🥰امروز رفتم ماسوله اینقد شلوغ بود که نگوووو راستی از فومن شهر مج ...

خدا رو شکر قشنگم 😘 

الهی همیشه به شادی و گردش باشی گلم 😍😍همیشه بهت خوش بگذره 

مرسی که یادم بودی 😅😅

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا رو شکر قشنگم 😘 الهی همیشه به شادی و گردش باشی گلم 😍😍همیشه بهت خوش بگذره مرسی که یادم بودی 😅� ...

فدات شم همچنین 😘🥰

اگه رفتی لاهیجان یادم کن 🤌🥲😅

بار اخر که رفتم 

فقط تنهایی دور استخرش و گذشتم تموم خاطرات دانشجویی رو ورق زدم 

بخدا انگار خاطرات دیروز بودن .همونقدر تازه