2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26223 بازدید | 5678 پست
عجب شیطون بلاهایی بودن 😂😂😂عه کلاغ چقد بده گوشتش پس بنده خداهاااا چقد گشنگی کشیدن 😔

😂😂 

آره خود مثل لاستیک، حسابش رو کن صبح تا شب آخرش هیچ،  

آره درسته، مخصوصا هم آنقدر نمک و فلفل زیاد گذاشتن که کسی زیاد برنداره و به همه برسه 

شوهر خالم اواخر جنگ بودش بعد صلح نامه هم بود همونجا، چند تا خاطره باحال هم داره ، هم ترسناک هم هیجانی، 😂 هم خنده دار 😂 

شاید باورت نشه همون گنجشک هم من فقط سینه میخورم مرغ هم فقط سینه مرغ 😂😂😂

من همون سینه گنجشک هم نمی‌خورم همش یک ذره 😂، ولی سینه مرغ رو می‌خورم، و چیزی که هست اینکه مامانم و داییم بال مرغ رو خیلی‌ دوست دارن ، درصورتیکه همش استخون چه خوشمزه ای داره ،🤔😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس کلاغ خوراکی نیست دلیلش. اینه 😂چه حرکتی زدن برای خودشون هم سخت شد خوردنش که 😅😅

😂😂😂 دقیقا مثل لاستیک گوشتش ، آره مخصوصا فلفل و نمک خیلی ریختن تا کسی زیاد سیب زمینی بر نداره ، به همه برسه 

😂😂 آره خود مثل لاستیک، حسابش رو کن صبح تا شب آخرش هیچ، آره درسته، مخصوصا هم آنقدر نمک و فلفل زیاد ...

وااای اینقد دوس دارم خاطراتشونو 

سراپا گوش میشم 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

اره عشقم زیادد سایت نمیام

سلام عزیزم دوست لیلا هستی گفتم 

سلامیی عرض کن 

بنظرم بیا با دوستات حرف بزن دلت وا شه❤️✨️

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

وااای اینقد دوس دارم خاطراتشونو سراپا گوش میشم

اول ترسناک بهت بگم 😂 

ژانر های بعدی میزارم فردا 😂 

شوهر خالم گفت جایی که خوابگاهشون بود مثل غار مانندی بود، که خوابگاه و وسایل کوله و..... رو میزاشتن، گفت جن اونجا بود، من ندیدم ولی دوستام تعریف میکردن ، گفت به دوستم گفتم برم از تو کوله فلان چیز رو بیارم و بیام، بیسیم هم تو همون خوابگاه جفت ساک گذاشته بودن برای مواقع اضطراری، همینا که تو فیلم میبینی رو کولشونه

وااای اینقد دوس دارم خاطراتشونو سراپا گوش میشم

بعد چراغ قوه رو روشن کرد و رفت تو غار، نور رو زد و خواست در کوله رو باز کنه دید صدایی میاد، نور رو مستقیم گرفت ولی چشم سمت چپ رو میدید، یهو دید بدون اینکه کسی باشه دکمه بیسیم زده شد و روشن شد 😂 ، گفت فقط بدو رفتم بیرون 😂 

اینو بهت بگم دکمه بیسیم ها سفت و محکمه نرم و راحت نیست که روشن و خاموش کنی ، کمی سفته 😂 

اول ترسناک بهت بگم 😂 ژانر های بعدی میزارم فردا 😂 شوهر خالم گفت جایی که خوابگاهشون بود مثل غار مانن ...

😰

بعد چراغ قوه رو روشن کرد و رفت تو غار، نور رو زد و خواست در کوله رو باز کنه دید صدایی میاد، نور رو م ...

واااای 😰😰😰😰

@مامان_بهاااااار اینجا دوستان همه ماهن مثل خودت مخصوصا مانا (اتوبان) خیلی‌ مهربونه و با معرفت ❤️

فدات شم خودت مهربونترینی 😍😍😍❤️💋