2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26426 بازدید | 5705 پست
مانا حاجی مراسم دارهه منم نمیتونم برررممممن رفتم بمیرممم

وااا خدا نکنه 

باز شروع کردی 

خب شرابطشو نداری دیگه

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوال دیگه ای که پیش اومده برام البته با همه احترام ، امیدوارم ناراحت نشی 😍 خروس گوشت سفتی داره آخه ...

مرغ و خروس محلی هردوش گوشت سفتی دارن 

من فک میکنم شاید مرع مفیدتر از خروس هستش 

چون تخم میزاره وهم میشه .تخم گداشت زیرشون جوجه کشی کرد 😅

یه خروس بمونه برای ۱۰ تا مرغ بسه 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

مانا زودتر نصب کنن من طاقت ندارم

باشه دیگه عزیزم خبرت میکنم 

پس معلومه شمالی زیاد هست تو سایت

از کجا معلوم شمالی باشن 😂

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزیزم خوش آمدی 😍 البته فکر کنم دوست مانا هستین ،🥰 من تازه شما رو میبینم و خوشبختم از آشنایی ب ...

مهدیه اس 

میخوام هنر کاریمو نشونت بدم

چشم 😍

احتمالا

حالا ما دزفولی ها گنجشک خیلی دوست داریم و میخوریم، یه کوچه هست که گنجشک می‌فروشه از قدیم ، ما دزفولی ها به گنجشک میگیم بنگشت، اسم کوچه هم کوچه بنگشتی ها😂 

البته من اصلأ دوست ندارم آخه گوشت نداره، فقط استخون