2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21120 بازدید | 4536 پست
قربونت برم عزیزم ❤️ مهربون😍

فدایت 

دیدی یا تگت کنم 🤌😄

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

روزا سرگرمی داریم 😂من صورتی رو واسش درست کردم، موقع نمایش هم شده بود برفی تو کلاسشونخودشم اونی ک هو ...

سلام ریحونی 

زنبیل خودت بافتی؟؟

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیا خره ک خجالت میکشه بهترین غذا لاکچری رو داشتیم میخوردیم از خداشم باشه برنج ایرانی گرون، 700 تومن ...

اصن عاشقتم دختر 🤌😅

با تو مسافرت ادم خسته نمیشه فکر میکنه خونه اس ❤️😁

بچهای امروزین دیگه باکلاسن 

عین ما بی کلاس نیستن که 

شیرجه بزنیم به غذا😄

من غذا ببینم دیگه دورو بریامو نمیبینم 

درعوض به اون لاکچریا میگم بی کلاسن 🤣🤣

مسافرت باید شل کرد پنجر شده باشه 🤌😅

😂😂😂بگو شایدم غزلی در راه داری من هی هرماه توهم اینکه غزل رو به شکم دارم میزنم😆اینقدر مزه میداد ب ...

وااای ریحون نزنیم تورخدا 

لیلارم تگ کردم 🤣🤣🤣

@لیلا_۷۰    

اینم ماجرای های ریحونی جوون 

من که عشق میکنم با سوژه هاش 😄

سلام چطوری نفسی با درسا چیکار میکنی ❤️😘

سلام مانا جون حالتون چطوره خوبین خوشین 🧡

منم خوبم خداروشکر میگذره میخونم دیگه 

ایشالا اون چیزیم ک میخوام بشه 💗

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
سلام عزیزدلم

عه سلامممم ننه خداروشکر 

بعد ۶۰۰تا این دیده شد 😍😍

خوبی ننه جونم 

چه عالی همیشه به شادی 😍 @اتوبان مرسی تگم کردی 😍

فدایت 😘🤩

ممنون گلم همچنین🤍💚چه خوب خودش گفت بخاطر پول نگفته هر چی شد شد بزار کارم رو انجام بدم پولم رو بگیرم ...

سلام صبحت بخیر 

آره خودشم گفت من میتونم الان پولمو بگیرم انجام بدم اما کل صورتت میریزه بیرون اگه میخوای با رضایت خودت انجام میدم، منم گفتم نه نمیخوام

راهی بلدی تا فردا خشک بشه این تبخال؟ 

خودم 8 ساعتی قرص تبخال میخورم، پماد تبخال هم میزنم روش، با صابونم میشورمش ولی همینجور تازس

اصن عاشقتم دختر 🤌😅با تو مسافرت ادم خسته نمیشه فکر میکنه خونه اس ❤️😁بچهای امروزین دیگه باکلاسن عین ...

😂😂😂خدا رو چه دیدی یه بار دیدی یه سفرم با تو رفتیم😍

دهن سرویس لیلا هم دید 🤕🤣🤣🤣

سلام صبحت بخیر آره خودشم گفت من میتونم الان پولمو بگیرم انجام بدم اما کل صورتت میریزه بیرون اگه میخو ...

سلام عاقبتت بخیر 

باز خدا خیرش بده 

یه گل هست نازنازی به گل تبخال معروف یکی از برگها رو بزنی روش تا ۲۴ ساعت نشده میره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪