2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20898 بازدید | 4492 پست
خداروشکرخیلی هواچشماتو داشته باش.دلم هواتوکرده بودمهربون

ممنون عزیزی

منم دلم تنگتونه نازنینم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😘😘😘😍😍😍🌹🌹

🤍💚🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خدا نکنه...جات اونور بسیااار خالیه..ای بابا بلا به دور الهی سلامت باشی💙💙

ای جانم ببخش گلم راسش اونجا مژده خیلی بی انصافی میکنه نتونستم بمونم

ممنونم فداتشم 

خودن خوبی گلم

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
سلام چطوری ماهی جانم منم سرما خوردم ببین معجون گفت خوردم درجا خوب شدم یه حبه سیر بریز تو یه لیوان اب ...

سلام عزیزم خوبم فداتشم 

ن سرما نخورده بودم معده درد و اینا داشتم 

ممنونم عزیزم 

خودت خوبی عزیزم؟

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
سلام عزیزم خوبم فداتشم ن سرما نخورده بودم معده درد و اینا داشتم ممنونم عزیزم خودت خوبی عزیزم؟

سلام عشقم 

بد نیستم 

سرماخوردگی ولم نمیکنه 

هرکس میاد خونمون نمیگه مریضه 

تا میره دوباره روز از نو روزی از نو 

معده درد الهی درد بدیه کشیدم زیاد 

هیوسین بخور 

غذای سرد نخور اصن .وسفت 

من تو این مواقع 

دمپریدون و هیوسین  قبل هر وعده غذایی میخورم 

تقریبا یه هفته 

خوب شد قطع کن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عشقم خوبی بچها خوبن عروسک کوچولوچطوره بازم دندوناش اذیتش میکنه یاخوب شده

کمی بهتره خداروشکر 

در اومده 

قربونت برم عزیزم ، ماهم خوبیم 

دخترا چطورن؟درساش با ویدئو ها خوب پیش میره؟

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
سلام گلم ممنون خوبم چشمم بهتره تو چطوری بچه ها چطورن 🤍💚

خدا وشکر عزیزدلم خوشحال شدم 

اونام خوبن دست بوستن قشنگم

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
2810