2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20883 بازدید | 4489 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمی بهتره خداروشکر در اومده قربونت برم عزیزم ، ماهم خوبیم دخترا چطورن؟درساش با ویدئو ها خوب پیش میره ...

خداروشکر ازطرف من ببوسش

بله خوبن فیلمهارومیبینه توبرنامه شادهم دبیرستان البرز فیلم ولایو میزاره اونارم میبینه کلی کتاب ازکتابخونه گرفته فقط داره اضافه وزن میگیره بازد یه فکری براش کنم 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام ماری جونم خوبی خوشی 😍😍😍😍

سلام گلم ممنون تو خوبی چطوری؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خدا وشکر عزیزدلم خوشحال شدم اونام خوبن دست بوستن قشنگم

خدا رو شکر خدا حفظشون کنه عزیزین😘

سلام گلم ممنون تو خوبی چطوری؟

سلام به روی ماهت 

خداروشکر خوبم 

دیدمت خیلی خیلی خوبترم شدم 

مهربونم 😘🤩

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام به روی ماهت خداروشکر خوبم دیدمت خیلی خیلی خوبترم شدم مهربونم 😘🤩

خدا رو شکر همیشه خوب باشی 😍🥰🤍💚

2810