2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20898 بازدید | 4492 پست
قابلتو نداره قشنگم 😘

خواهش می کنم صاحبش قابل داره😘

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@دختران_تابستان   😘🤩

دوستت دارم با وجود اینکه تو را  نمی بینم!💕

دوستت دارم چون برایت نوشتم،💕

برایت خواندم💕

بخاطرت خندیدم،💕

و به خاطر تو من شدم 💕

تو را دوست دارم در حالی که دوری،💕

اما نزدیک ترینی به قلبم...💕

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@دختران_تابستان 😘🤩دوستت دارم با وجود اینکه تو را نمی بینم!💕دوستت دارم چون برایت نوشتم،💕برایت خ ...

سلاااااام فدات شم ممنووووون😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘عزیزی برام😘😘🌹🌹🌹🤩🤩🤩

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام اشی مشی خوبی ای میگذره نبودم چند روزی، سفر بودم ولی این بار بدون سوتی بخیر گذشت😁

سلام ریحونی دلم تنگ بود خیلی 😍

ان شالله همیشه خوب بگذره 

عه حیف شد منتظر بودم سوژه جدید داشته باشی 🤌🫤😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مانا یه دختره یوتیوبر ویدیو ساخته درباره نی نی سایت کاربریت و دیدم کامنت گذاشته بودی😂😂😂

سلام گلم 

وااای شوخی نکن 

😂😂😂😂

معروف شدم رفت 😁

منم بگین بیام تلگرام

سلام مامی خوبی؟؟

اگه دوسداری لینگ بدم بچها اونجا دور همیم 

2810