2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
منم تنگ کنین لاله سفید سابقممم

سلام عزیزم حتما 

😍😍😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجیج ننه چطوره؟

عه ننه جون سلام 

الان برای ننه توهو @ریحان_71    

اومدم 

کحایید دلم براتون تنگ شده 🥲

خوبی ننه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@mary2772   😘

@markooo    دلم هواتو کرد خانوم مودب ومهربون هر جا هستی تنت سلامت 😘

@دختران_تابستان   😘

@99999999999999   😘

@مامان،مهدیار2   کجایی بامعرفت 😍جان قوربان 

خوبید خوشید همتون اونو که نیستید بدون من کوجایید 

دقیقا کوجایید🤌🧐

@mary2772 😘@markooo دلم هواتو کرد خانوم مودب ومهربون هر جا هستی تنت سلامت 😘@دختران_تابستان 😘@ ...

سلام قشنگم خوبی 

چه خبر 

من همش یا اینجا با ایتا و جدیدا به خاطر مهدیار شاد هم اضافه شده 😬😬

تلگرام یادم می‌ره بیام 🤣🤣چند روز یه بار میام 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام قشنگم خوبی چه خبر من همش یا اینجا با ایتا و جدیدا به خاطر مهدیار شاد هم اضافه شده 😬😬تلگرام یا ...

سلام مهربون 😍

خو حق داری الانم سرت شلوغه 

مهدیار چطوره خودت چطوری خوبی 😍

سلام مهربون 😍خو حق داری الانم سرت شلوغه مهدیار چطوره خودت چطوری خوبی 😍

قربونت گلم 

آره کلاس اول یکم وقت گیره تا بچه ها رو روال بیوفتن 

ممنونم شکر خوبیم 

شما چه طوری 

راستی نی نی ما پسره 😍😍مهدیار به خواستش رسید 😅😅😅

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبم باااانوتو چطوریچخبرا

سلام ممنون منم خوبم 

سلامتی فردا کلاس دارم الان اومدم خونه مادرم از اینجا برم خواهرام دارن درس می خونن من حوصله ام سر رفته 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@mary2772 😘@markooo دلم هواتو کرد خانوم مودب ومهربون هر جا هستی تنت سلامت 😘@دختران_تابستان 😘@ ...

😘

پروفایلت چه خوشگله ازش خوشم اومد

پروفایلت چه خوشگله ازش خوشم اومد

قابلتو نداره قشنگم 😘

2810