2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
نه نخوریا 😅خیلی ضرر داره بَده خواهر کلیه ات اکتیون 😅نه جدی راس میگی ضدحال میخورم اصن.دیروزم نگه دا ...

نه بابا نمیخورم 

وای اره سرما😣اصلا یه جور شکنجس لعنتی 

من تو ماشین آبکی خیییلی کم میخورم مگر به مقصد نزدیک باشیم 

حالا تو خونه باشم شاید تا شب اصلا نرم ولی تو ماشین دیونه میشم

خدانکنه ممنون خوبیم ماهم به خوبیت درگیر مشق، ویروس و آلرژی، کارهای خونه و گرفتاری روزمرهنیا والا از ...

عزیزم

ویروسه منم گرفتم بستری بودم ریهام هنوز درگیرن

بهش برس خوب بشه💛💋

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا نمیخورم وای اره سرما😣اصلا یه جور شکنجس لعنتی من تو ماشین آبکی خیییلی کم میخورم مگر به مقصد ...

ریحون دردمون مشترکه 😁

وااای ریحون خابم عمیق باشه غر غر میزنم تا دشوری میرم 😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

عزیزمویروسه منم گرفتم بستری بودم ریهام هنوز درگیرنبهش برس خوب بشه💛💋

دلبری واسه پاکسازی ریه 

حتما پودر روتارین بخور عالیه 

بعدش دمنوش آویشن توش عسل قاطی کن 

بهت قول میدم سریع خوب میشی 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام دوستان موشکارو ول کنید بیاید ببینم کیا تو سوپ سبزی میریزن کیانمیریزن😂😂 منکه سبزی سوپ نباشه اصن سوپنمیپزم یعنی جزو مواد اولیشه برام

@دختران_تابستان    

@اردشیردرازدستم    

@اتوبان    

@۹۹۹۹۹۹۹۹۹ همون😂

@مامانی_ماهانم    

@mary2772     بیاببین 🌱🌿☘🍀🍃

سلام دوستان موشکارو ول کنید بیاید ببینم کیا تو سوپ سبزی میریزن کیانمیریزن😂😂 منکه سبزی سوپ نباشه اص ...

من که سبزی میریزم بی سبزی سوپ زشته!! 

کی سوپ بی سبزی درس میکنه

@99999999999999     عشخمممم دیدم میریزه

سلام دوستان موشکارو ول کنید بیاید ببینم کیا تو سوپ سبزی میریزن کیانمیریزن😂😂 منکه سبزی سوپ نباشه اص ...

@99999999999999    

من جعفری میریزم خیلی خوش طعم میشه 

البته اویش اگه گشاد باشم خالی ام میپزم 😅

رشته نریزم کلا سوپ نمیخورم 

من که سبزی میریزم بی سبزی سوپ زشته!! کی سوپ بی سبزی درس میکنه@99999999999999 عشخمممم دیدم میریزه

فکر کنم فقط چویی بی سبزی میپزه 😂خدایی برام عجیب بود ندیدم تو سوپ سبزی نباشه🤣چویی میگه نمیریزه و با سبزی براش عجیبه😐

@99999999999999 من جعفری میریزم خیلی خوش طعم میشه البته اویش اگه گشاد باشم خالی ام میپزم 😅رشته نری ...

عه پس بدون سبزی برای گشاداست؟🤣🤣منم اولا فقط جعفری میریختم ولی کلا بگی سبزی سوپ بده اون ترکیبشخیلی خوشمزه میشه

حالا من رشته دوس ندادمفخط جوپرک

جوپرک نریختم 

خوجمزه میشه؟؟

2810