2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21083 بازدید | 4530 پست
سلام نکردم سلامممخب خیالم راحت شد،از نزدیکم ندیدم😅

سلام عخش جان 

ای بابا 😅

من تو ترشی میگفتم از این چیزا 😂😂😂

خواهرم که کلا ترشی دوس نداره ابدا لب نزده 

چندین سال پیش اومد گفت وااای خاله شوهرم سیب زمینی و ترشی اتداخته میخوره 😐🤣🤣🤣

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بشه هااااا تازه منزل تو گلدون آلوئورا کاشته کلی بار داده 😌

وای الوورا خیلی خوبه 

ببین مهمونی جایی میقای بری ، یکم ژلشو از دو روز قبل خام خام قورت بده چنان پوستی بهم میزنی همه میگن تغییر کردی چیکار کردی

آقا من وقتی هندزفری دارم عادیم ک حرف میزنم نیایش میگه ماااااماااان چه خبرته چرا داد میزنی😂همیشه می‌خندن بچه ها میگن خودت متوجه نیستی ولی بلند حرف میزنی 

حالا میرم بیرون هر وقت هندزفری تو گوشم باشه حتی آشنا هم ببینم خودمو میزنم به اون راه یا راه کج میکنم ک حرف نزنم

حتی آهنگ رو استپ کنم بازم کَرَم نمیشنوم اینا تو گوشمه مث زمانی ک ماسک داریم نمی‌شنویم باید حتما ماسکو بیاریم پایین 🤣🤣منم باید اینا رو دربیارم تا بشنوم

حالا صبی داشتم پیاده میومدم اینا هم تو گوشم صدا تا ته 

سرمم تو گوشی مامانم 200 تومن پول شارژ گوشیم برام ریخته بود یه لبخند ملییییح و نیشم باز داشتم پیام مامانم میخوندم 

یه ثانیه فقط سرمو آوردم بالا دیدم دوست شوهری جلو یه مغازه وایستاده بود، بنده خدا حال و احوال 

منم تو گوشم عروسی بابت صدا زیاد اهنگ

تو کو.. عروسی بابت شارژ گوشیم

نیایش هم ک همیشه میگه توروخدا این تو گوشته حرف نزن بلند حرف میزنی

خلاصه دست پاچه شدم منم همتوووو جوابش دادم با خنده🤣🤣🤣🤣

حالا نمیدونم بلند حرف زدم؟ داد زدم یا چی؟ خلاصه صدی به نود میدونم ری... یارو هم پوکیده از خنده 

سلام عخش جان ای بابا 😅من تو ترشی میگفتم از این چیزا 😂😂😂خواهرم که کلا ترشی دوس نداره ابدا لب نزده ...

تعجب برانگیز😂😅 اخه من ترشی باغذا اصلا نمیخورم

چندوقت پیشم شاهکار کردم ترشی درست کردم

گویا سرکه ش چیز دیگری شده بود انداختم رفت😶😆

بعد لیزر بزن خوبه خاصیت داره بفکرته🤌😁

وااای پاشیدم 😂😂😂تواون ۱۴جلسه باید میزدم 😭

به معنای واقعی بدنمو شکنجه دادم 😁

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

وای الوورا خیلی خوبه ببین مهمونی جایی میقای بری ، یکم ژلشو از دو روز قبل خام خام قورت بده چنان پوستی ...

ایول چه عالی تا این حد اثر میزاره 🥲

یروز رفتم خونه باغ عکس محصولاتشو براتون میرارم 

از پیامت اسکرین گرفتم یادم باشه به همم میگم بخولن 😅😍

وای الوورا خیلی خوبه ببین مهمونی جایی میقای بری ، یکم ژلشو از دو روز قبل خام خام قورت بده چنان پوستی ...

😨😨😨😨این دیگه خیلی جدید وباحال بود

من به ژلش حساسیت دارم بخوره به دستم بدنم میریزه بهم

آقا من وقتی هندزفری دارم عادیم ک حرف میزنم نیایش میگه ماااااماااان چه خبرته چرا داد میزنی😂همیشه می‌ ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

عب نداره حالا فک میکنه چیزی زدی 😆

بعدا به شوهرت بگو بش بگه خانمم گفته با تلفن حرف میزدم تو گوشم بعد نفهمیدم چطور جواب فلانی دادم بنده خدا سلام علیک کرد😆😆😆😆😆

بیچاره کپ کرده حتما

😨😨😨😨این دیگه خیلی جدید وباحال بودمن به ژلش حساسیت دارم بخوره به دستم بدنم میریزه بهم

خیلی خوبه برا پوست 

عه جدی مگه میشه؟

الورا خودش ضد گزش و خارش،و حساسیت و همه چیه 

تا حالا نشنیدم کسی به الورا حساسیت داشته باشه چه عجیب🤔

تعجب برانگیز😂😅 اخه من ترشی باغذا اصلا نمیخورمچندوقت پیشم شاهکار کردم ترشی درست کردمگویا سرکه ش چیز ...

عه واااا ازت بعید بودش تو همیشه تو کارات استادی 

من یه پیچ پیدا کردن مربا و ترشی درست میکنه عالی با قلقش

حالا وقت کنم میخام خانوم خونه باشم 😅

خیلی خوبه برا پوست عه جدی مگه میشه؟الورا خودش ضد گزش و خارش،و حساسیت و همه چیه تا حالا نشنیدم کسی به ...

ببین خارش میگیرم نه خاااارشششااا  به گریه کردن میفتم

سالهاا پیش بهم دکتر گفته بود بعد لیزر بزن خیلیی بد بود خیلی

ولی جز گیاهایی که میگن حتما باید رو دست اول تست حساسیت شه