2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21070 بازدید | 4527 پست
@لیلا_70 تک نمیشی🤕😩خانمی تولدت مبارک 😍❤️انشالله موفق باشی، آرزوهات برات خاطره بشن ووووو تو رشته ی ...

@لیلا_۷۰    

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا خیلی خوب شده من عمرا خورشت به این محترمی درارم 😆 منم به شدت خورشتی ام خیلی دوس دارماما همش ...

به 😍😍😍چه عالی 

حتما ک خوب میشن واااای اصلا حس خوبیه تو خونه سبزی بکاری روحت تازه میشه نگاشون میکنی 

چقدر خوشم اومد حیف گشادیم اجازه نمیده برم بکارم😂

منم کلا زودپز هیچ وقت مث ای باکلاسا تو قابلمه میپزن یه نصف روز   نپختم همیشه هم خوب بودن از نظر خودم😂ای بدبختا هم میخورن هیچی نمیگن 😂😂

@دختران_تابستان    

سلام عشقم دلبرشیرین کاربریشو تگ میکنی بیزحمت یادم رفته کاربریش ❤️💕

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

به 😍😍😍چه عالی حتما ک خوب میشن واااای اصلا حس خوبیه تو خونه سبزی بکاری روحت تازه میشه نگاشون میکنی ...

ولی خوب جا افتاده و محترم شده با اینکه تو زودپزه😆

اره سبزی حال میده چون هم زود درمیاد ام نتیجه کارتو میخوری😆😆😆😆😆😆😆

فدات شم همچنین عشقم حالا منو باش خواستن خودشیرینی کنم دکتر بازی در بیارم نگرفت 😅نوش جونت قلب ریحونی ...

خدانکنه 

بهت نیومده دکتربازی😂

خااا پس توام همراه ماهی شوت میشی ته جهنممممم 

تا اینجا تاپیک دوتا جهنمی قطعی داره 

تو چون نوشابه دوست نداری و ماهی چون بامیه دوست نداره

ولی خوب جا افتاده و محترم شده با اینکه تو زودپزه😆اره سبزی حال میده چون هم زود درمیاد ام نتیجه کارتو ...

عا دیگه ریحون پختش😎🤣🤣🤣🤣🥴

حالا من صبا میرم میخرم تصور می‌کنم خودم چیندم 😂

بابا تو چه نیازی داری همش خودرو دورته فقط برو بچین

وااای همیشه تو آستنت حرف داری 🥲😅

وااای ببین غروب رفتیم روستاهای اطراف دور زدیم 

بعدش سیب زمینی برای ترشی هستا 

اوففففف خودرو چقد در اومده البته فعلا گل کرده 

ومنی که فک کردم پاییز گل در میاد 🫤🤕

منزل گفت گل بوته ی سیب زمینه .اینقد زیاد بودن هرکی دلش بخواد میتونه بره برداشت کنه

خدانکنه بهت نیومده دکتربازی😂خااا پس توام همراه ماهی شوت میشی ته جهنممممم تا اینجا تاپیک دوتا جهنمی ...

نااااااا رحم کن .من جهندم میترسم 

حداقل کپسول آتشنشانی بهم بدید بعد شوتم کنید 😂

وااای همیشه تو آستنت حرف داری 🥲😅وااای ببین غروب رفتیم روستاهای اطراف دور زدیم بعدش سیب زمینی برای ...

اووف 😩😍خدا فرق گذاشته بینمون شما اونجا کلی قشنگ سرسبز ما اینجا وسط بیابون همش بادخاک