2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
@اتوبان @مامان،مهدیار2 @دختران_تابستان سلام به اجی گلی های خودم 💋 💋 💋 💋 💋 💋 یه فیلم براتون ...

سلام عشق قشنگم 

چه عالی مرسی بفکرمون بودی 

به روی چش ❤️😘💕

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

نه ننه نشدنی نی یار یک کیه؟تاپیکش کدومه؟

@niniyar_5    

اشتباه گفتم نی نی یار ۵ هستن 

ایشون گفتم تو تاپیکم پیام بزار تگ نمیشی  درستش میکنن💕

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم خوبه🙃😂 آره معلومه عاقلی و تجربه دار 🥲الان مردم خیلیهاشون الویتشون خودشون هستن می بینی دی ...

فدات شم که.

اره حرفتو با طلا باید نوشت 

عاشق خوبی کردم.ولی الان احتیاط میکنم به اهلش محبت کنم.ماری هیچوقت خودمو الویت نکردم 🥲همیشه گفتم دیگران 

خوب بودن بنظرم آسونه 

بد بودن خیلی سخته خیلی

@niniyar_5 اشتباه گفتم نی نی یار ۵ هستن ایشون گفتم تو تاپیکم پیام بزار تگ نمیشی درستش میکنن💕

فرق نداره کدوم تاپیک باشه؟

یه متنی نامه رسمی ای چیزی پیدا کن دو خط

براش چهچه بزنم زود کارمونو راه بندازه  

فرق نداره کدوم تاپیک باشه؟یه متنی نامه رسمی ای چیزی پیدا کن دو خطبراش چهچه بزنم زود کارمونو راه بندا ...

مهگل خودمونی🥲

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
فدات شم که.اره حرفتو با طلا باید نوشت عاشق خوبی کردم.ولی الان احتیاط میکنم به اهلش محبت کنم.ماری هیچ ...

نشی گلم🤍💚

درسته به اهلش محبت کن 

اصلا یکی که به حق الناس و اون دنیا اعتقاد داره نمی تونه بدی کنه بد باشه الان این شعار ها رو می بینی خیلی از مرتدها سرزبونها انداختن وگرنه دین ما به خوبی تاکید می کنه هر چند بحث دین هم نبود دنیا با خوبی خوشگله 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
فرق نداره کدوم تاپیک باشه؟یه متنی نامه رسمی ای چیزی پیدا کن دو خطبراش چهچه بزنم زود کارمونو راه بندا ...

سلام مامانی خوبی 

به کی میخوای نامه بدی چهچه بزنی🤨🤔

چشمت روشن حنات هم اومده دیدی 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

نه ننه قشنگه فرقی نداره 

سلام نی نی یار عزیز خسته نباشید 🌻

کاربریمو دوستان نمیتونن تگ کنن .شما گفتید اگه درست نشد تو تاپیکتون پیام بزارم .ممنون میشم رسیدگی کنید 🌻

نشی گلم🤍💚درسته به اهلش محبت کن اصلا یکی که به حق الناس و اون دنیا اعتقاد داره نمی تونه بدی کنه بد ...

سلام قلب 💕🌻

درسته با حرفات موافقم 😘❤️

مهگل خودمونی🥲

اره ننه مهگله 🤩🥲بگو خودت کیستی 

خیلی دلتنگ کساییم که نیستن 

2810