2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20921 بازدید | 4500 پست
🖍 میگویند گاهی تنها یک دعای از ته دل کافیست تا همه چیز عوض شود.🌻 نمیدانم چه میخواهیاز او خواهم برا ...

سلام خوشگلم خیلی احتیاج داشتم به این دعا 

ان شالله به همه ارزوهای قشنگت برسی 

از ته دلت بخندی 😘💕

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@لیلا_۷۰    

سلام عشقم 😘💕

فردا مسابقه داری درسته 💕

برات دعامیکنم 

فردا با خبر خوش بیای عزیزم 

افتخارت باعث خوشحالیمه 🥰💕

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام کجا رفتم؟تو کی هستی ؟من تو رو میشناسم؟

سلام ماری مهربونه حالت چطوره قشنگ خانوم 🥰💙

دلمور=کیانا هستش

جو گرفته بودش خیلی وقت بودنیومده بود

ننه سلام 

اوضاع خوبه 🥰

@لیلا_۷۰ سلام عشقم 😘💕فردا مسابقه داری درسته 💕برات دعامیکنم فردا با خبر خوش بیای عزیزم افتخارت با ...

سلام عزیزم خوبی ❤️ مرسی فدات شم بفکرمی ، 

فردا کار سختی دارم، مبارزه فردا حسابی توان میخواد، باید با ۱۴ نفر مبارزه کنم ولی بصورت تک به تک، و تعداد بردها و باخت ها مهمه که اگر برد هام ببشتر باشه کمربند رو میگیرم 

البته رده کمربند ها از بنفش شروع میشه تا میاد هم رده خودم و آخرین حریف هم یک رده از خودم بالاتر، 

حسابی توان بدنی میخواد که کم نیارم، به ۷ تا که رسیدم استراحت دارم ۱ دقیقه بعد دوباره مبارزه 

سلام عزیزم خوبی ❤️ مرسی فدات شم بفکرمی ، فردا کار سختی دارم، مبارزه فردا حسابی توان میخواد، باید با ...

من بهت ایمان دارم لیلایی 🥰😍

تو میتونی 

مگه میشه بفکرت نباشم 😏تو رفیق و خواهرمی 

مگر اینکه تو قبول نداشته باشی 🥲

من بهت ایمان دارم لیلایی 🥰😍تو میتونی مگه میشه بفکرت نباشم 😏تو رفیق و خواهرمی مگر اینکه تو قبول ند ...

مرسی فدات شم 💋 💋 

معلومه که تو خواهرمی و خیلی‌ خیلی عزیزی برام 🥺، تو عشق اجی لیلایی ،🥲 

قربونت برم من 😍 

فردا ساعت ۳ مبارزم شروع میشه، 

با خودم خرما و کنجد میبرم فردا، که فشارم نیوفته 

مرسی فدات شم 💋 💋 معلومه که تو خواهرمی و خیلی‌ خیلی عزیزی برام 🥺، تو عشق اجی لیلایی ،🥲 قربونت برم ...

فدات شم مهربونم قلبم 

خدا بهنراهت برات از خدا میخوام تو میدون مبارزه سربلندتت کنه 😍🥰🫂💙

فدات شم مهربونم قلبم خدا بهنراهت برات از خدا میخوام تو میدون مبارزه سربلندتت کنه 😍🥰🫂💙

نشی که حیفی قشنگم ❤️ 

مرسی عزیز دلم ❤️ 

تو خیلی خوبی، خیلی‌ مهربونی، تو فرشته زمینی فدات شم 💋 💋 

نشی که حیفی قشنگم ❤️ مرسی عزیز دلم ❤️ تو خیلی خوبی، خیلی‌ مهربونی، تو فرشته زمینی فدات شم 💋 💋

خدا نکنه تو فقط باش 💕😘💙🫂

2810