2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20968 بازدید | 4508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خوبم ننهآررره بابا الانم خواب ندارن

سلام خدا رو شکر 

آره بچه های الان ذوق دارن نمیدونم من احساس منم خودم خوشم نمی اومد البته دوران ابتداییم یادم نمیاد 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام به به چقدر حال ادم خوب میشه میاد میبینه خیلی صمیمی نشستی روزت رو تعریف کردی استرس نداشته باش ام ...

مرسی تشکر بابت تبریک بازنشستگی 🙏❤️

نه بابا استرسم تموم شد، صبح رفتیم اتفاقا همچی خوب بود و خیالم راحت شد 

انشالله خواهرای شما هم قبول میشن به هدفشون میرسن

هعی 

میگم یه چیزی 

امروز تولد مامانمم هست+اولین روز ازادیش(خودش غمباد ولی ما براش خوشحالیم آزاد شد از زیربار مسئولیت) 

حالا باید کادو بدم ایااااا؟ 🤕

مگه ننم نباید به ما رو یه سور حسابی بده؟ 😂 

هعی میگم یه چیزی امروز تولد مامانمم هست+اولین روز ازادیش(خودش غمباد ولی ما براش خوشحالیم آزاد شد از ...

سلام مبارک باشه کادوحتمابگیر مطمئن باش مامانت سورشم میده

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
الی ک مثلا نیست خا مهگل، دختران تابستانی، خسته نباشن، بچا رو فرستادن مدرسه تنها نشدن؟ 🥺

بله جفتشون مسال صبحین

یه جورایی بده نیستن

سلام مبارک باشه کادوحتمابگیر مطمئن باش مامانت سورشم میده

سلام صبح بخیر 

هعی حالا میرم یه چیز میخرم، این هفته حسابی سرش شلوغه باید همچی تحویل بده اصلا حتی شاید نتونم ببینمش

ولی جبران میکنم براش 

بله جفتشون مسال صبحینیه جورایی بده نیستن

صبا خیلی خوبه کلا یه قانون و نظم خاصی حاکم میشه تو زندگی 

آره خیلی بده من حوصلم سر رفته، کارام دارم ولی حوصله کارامو ندارم صدا یزدان تو خونه نیست

صبا خیلی خوبه کلا یه قانون و نظم خاصی حاکم میشه تو زندگی آره خیلی بده من حوصلم سر رفته، کارام دارم و ...

منم دلم براسماتنگ شده😀

ولی خب به کارهابهترمیرسم

ستایش ۳سال راهنماییو صبخی بعدظهری بود خیلی بد بود صبحی بهتره

سماخیلی ذوق داشت ۶و۴۵دقیقه بیدارشد لباس پوشید گفتم خداکنه همیشه همین باشی😄

سلام صبح بخیر هعی حالا میرم یه چیز میخرم، این هفته حسابی سرش شلوغه باید همچی تحویل بده اصلا حتی شاید ...

ریحان باورت میشه تدید مادرتوخیلی دوست دارم .انگاریه انرژیی داره که به منم میرسه .یه حس خوبی بهشون دارم.خداحفظشون کنه

مرسی تشکر بابت تبریک بازنشستگی 🙏❤️نه بابا استرسم تموم شد، صبح رفتیم اتفاقا همچی خوب بود و خیالم راح ...

سلام خانم خانما😍

خواهش می کنم 🤍💚

خدا رو شکر 

ممنون انشاءالله

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810