2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20966 بازدید | 4508 پست
سلام خانومها میگم ی کاربر بودگربه ملوسک ملوس ی همچین چیزی بود دختر پسر همسایه شون اومد خواستگاریش چی ...

سلام نه خبر ندارم متاسفانه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

دیروز آزمون داشتم تمرینات آمادگی جسمانی و تکنیکی، توی آزمون خوب بودم ولی توی تمرینات پا کمی ضعف داشت ...

عزیزم ان شالله موفق باشی 

با خبر خوش بیای 

دعات میکنم 

البته میدونم میتونی پیروزی 😍🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهگل جونم 🩷مرسی من خوبم شماچطورید بچهاخوبنبلاخره کاراشون تموم شد وبسلامتی فرداصبح مدرسه ان عاد ...

سلام عزیزم 

بسلامتی 

ان شالله موفقیتهاشو ببینی 😍😘

عزیزم ان شالله موفق باشی با خبر خوش بیای دعات میکنم البته میدونم میتونی پیروزی 😍🫂

مرسی عزیز دلم ❤️ 

سن که بالا انگار وزنه به پاهات بستن، سبک و راحت نیستم موقع حرکات ، 

برعکس توی دست مشکلی ندارم 

مرسی عزیز دلم ❤️ سن که بالا انگار وزنه به پاهات بستن، سبک و راحت نیستم موقع حرکات ، برعکس توی دست مش ...

هرچند سنت بالا نیست 😬نشنوم 

تو میتونی 

بخودت بگو بهت ایمان دارم 

تامام 🤌😁😍

عزیزم ان شالله موفق باشی با خبر خوش بیای دعات میکنم البته میدونم میتونی پیروزی 😍🫂

دیشب اینستا بودم یه بچه کوچولو با پوشکش 😍 سریال راکی رو گذاشته بودن براش این حرکات ورزشی راکی رو تقلید میکرد وای آنقدر با نمک بود ضعف رفتم براش😍 آخرش که اوجش بود راکی آخر ورزشش سرشو می‌زاره زمین حالت سجده خودمون، اونم این مدلی انجام میده ولی پاهاشو میده بالا از لای پاهاش صورتش مشخصه 😂😂😂😍 فقط حرکات و کپل بودنش مردم براش 😍😍😍😍😍😍

هرچند سنت بالا نیست 😬نشنوم تو میتونی بخودت بگو بهت ایمان دارم تامام 🤌😁😍

باشه گلم 😍 

موقع تمرین آخرش دیدم انگار سرم می‌خواد گیج بره خرما خوردم ، 

من لیلام دست پر برمی‌گردم ،😎

دیشب اینستا بودم یه بچه کوچولو با پوشکش 😍 سریال راکی رو گذاشته بودن براش این حرکات ورزشی راکی رو تق ...

ای خوداااااا 

خیلی باهاشونن 

همه ی کارارو دقیق تقلید میکنن😂

باشه گلم 😍 موقع تمرین آخرش دیدم انگار سرم می‌خواد گیج بره خرما خوردم ، من لیلام دست پر برمی‌گردم ،� ...

آفرین این درسته 

تو لیلای منی 

رقیب نداری 😍

2810