2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20980 بازدید | 4513 پست
خوبم قربونت چخبرا وو چیکارا میکنی

خداروشکر 

فعلا که کارم شده شب ناهار درست کنم 

صبح سرکار از اونور بعدظهر خونه .خواب واستراحت 

واین چرخه ادامه دارد

اون وسط وسطام مهمونی و دور دور میرم البته😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم مهربونم خداروشکر امروز کلا شارژ بودم نمیدونم چرا 😅الان دارم ناهار فردا رو درست میکنم بسیار ...

نشی گلم 🤍💚

خدا روشکر 

امروز امتحان داشتم خوب دادم کلاسهای سه شنبه هم تعطیل شده کیف منم کوکه

نوشجان چه نهار سختی😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نشی گلم 🤍💚خدا روشکر امروز امتحان داشتم خوب دادم کلاسهای سه شنبه هم تعطیل شده کیف منم کوکهنوشجان چه ...

😂

افرین بسلامتی چه خبر خوبی موفق باشی 😍من عاشق اینم هنری داشته باشم 

ولی فقط عاشقشم هیچ قدمی بر نداشتم 😐😂

اخ نگو ادم ذوق میکنه یهو میگن تعطیله انگار دنیارو به ادم میدن 😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلاااااااااام خوبی ❤️ دارم سعی میکنم متفاوت سلام بگم یکنواخت نباشم 😂

سلام ممنون توخوبی 

هر جوری بگی از دوست به دل میشینه😍😂

چویی از تعلیق دراومدم

سلام آره دیدم

تگش کردم یهو رفتم تاپیکش دیدم تعلیقی خواسته هعی چش شد یهو بچه قبلنا خوب بودا تعلیقی متوجه میشدی الان ...

منم تغییری ندیدم برای همین پرسیدم خودش به من گفته بود تعلیقه برای همین میدونستم

سایت یهو برام پرید الان نمیدونم کدوم پیام ها اومدن کدوم نه مجبورم از اول جواب بدم🤕😅

😂افرین بسلامتی چه خبر خوبی موفق باشی 😍من عاشق اینم هنری داشته باشم ولی فقط عاشقشم هیچ قدمی بر نداش ...

ممنون

خیلی خوبه روحیه رو شاد میکنه اگر تونستی برو 

آره عین بچه دبستانی هنوز ذوق می کنم برای فردا پس فردا م مامانم برنامه ریخته😂

فدات عزیزم ❤️ مدتی درگیر ورزش و تمرینم ، البته سنگین تر، مبارزه دارم سر کمربند

نشی گلم 🤍💚

ارتقاء کمر؟موفق باشی کمرهای بالاتر 

راستی بابا چطوره؟