2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20996 بازدید | 4515 پست
خاسلام من یهو میام جواب میدم بعد یه روز ناخنم درد میگیرهنفری 100 بزنین 😩میگم من صبی یه تستی زدم تست ...

شاید غزل قایم شده؟

یه جدیدشو بخر دوباره بزن ببین چی میگه؟

پریود شمام خیلی مارو بازی میده هی میگیم

خبراییه،خوب که ذوق میکنیم میبینیم خبرایی نیس😐😂

خاسلام من یهو میام جواب میدم بعد یه روز ناخنم درد میگیرهنفری 100 بزنین 😩میگم من صبی یه تستی زدم تست ...

سلام تو هر روز بیا ما رو خوشحال کن من ۲۰۰ میزنم😍

احتمالا بخاطر استرس هست گاهی هم تا یه هفته این ور اونور بشه میگن طبیعی هست 

اگه حتما مطمینی غزلی نیست ،بابونه،کاکوتی،یا پولک هر کدوم رو داری دم کن ناشته بخور حله 🥲

ولی یه چیزی میخوای بچه رو یا نه دوست داری پری بشی یا حامله

کاش اول میپرسیدم بعد راهکار میدادم 🤕

برای مسافرت هم اگه خونریزیت زیاد نیست که اذیتت کنه برای احتیاط یه مسکن بردار برو خوش بگذرون 🥲😁

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وشب بخیرخدمتمانا🩷ماری🩷لیلا🩷ریحان🩷فاطمه🩷دلبر🩷دلبرشیرین🩷مهگل🩷ببین🩷مدیسا🩷کاچی🩷آیلا🩷سحر ...

سلام گلم ببخشی دیر دیدم روزت بخیرو خوشی عیدت هم فرخنده باد🤍🌹💚

سلام وشب بخیرخدمتمانا🩷ماری🩷لیلا🩷ریحان🩷فاطمه🩷دلبر🩷دلبرشیرین🩷مهگل🩷ببین🩷مدیسا🩷کاچی🩷آیلا🩷سحر ...

سلام عزیزدلم

اگه با منی ک ببخشید دیر دیدم ❤️

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
سلام قربونت عیدشماهم مبارک🤩

سلام خدا نکنه🤍💚 ممنون 🌹

سلامخوبن خوشن هووووف کابوس غزل تموم شد😂🤕🤕🤕از پکری در اومدم بیاین بهتون شیرینی بدم اول صبی

سلام ریحونی گل گلاب😍💕

به به نوش جونت 

همیشه به از این شیرینیها 😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن