2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20996 بازدید | 4515 پست
خاسلام من یهو میام جواب میدم بعد یه روز ناخنم درد میگیرهنفری 100 بزنین 😩میگم من صبی یه تستی زدم تست ...

سلام ریحونی جونم 

والا ما زنا همیشه ترس پریودی شدن نشدن داره میکشتمون 😂🤌چقده ما بدبختیم نصف عمرمون باهمین باطل شد 

تو مسافرت پری زهرمارم بدتره 

شروع کن قرص خوردن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاسلام من یهو میام جواب میدم بعد یه روز ناخنم درد میگیرهنفری 100 بزنین 😩میگم من صبی یه تستی زدم تست ...

منم این ماه استرس داشتم 

۸روز عقب افتاد 

چیزی نیست 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@maaahiiiiioaj

سلام خسته نباشید کاربری دوستیمون هستش 

نمیشه تگشون کرد تماس با ما هم گفتم ولی پیگیری نکردن 

@niniyar_5    

چطوریدلم واسه کاربریم تنگ شده

اتفاقا این کاربریت قشنگتره

@maaahiiiiioajسلام خسته نباشید کاربری دوستیمون هستش نمیشه تگشون کرد تماس با ما هم گفتم ولی پیگیری نک ...

سلام فعلا سایت مشکل فنی داره شاید به خاطر همین باشه صبر کنن تا سایت مشکلش رفع بشه بعدش اگر تگ نشد خودش تو تاپیکم بگه چند روز دیگه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام فعلا سایت مشکل فنی داره شاید به خاطر همین باشه صبر کنن تا سایت مشکلش رفع بشه بعدش اگر تگ نشد خو ...

چشم ممنون از شما🩵

مشخصه عجیج جان

سلام ننه جونم 

الان نی نی یارو تگ کردم 

بخون بالاتر چی گفته 😍🩵

الهی شکر همیشه پایدار بمونه حالت🤩اوووف داریم به دوران پرتقال خوران نزدیک میشیم😋😂

سلام گلم ممنون همچنین 🤍💚

بله نارنگی و انار هم اومده ولی من زیاد نارنگی نمیخورم 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪