2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بچا مردمیم 😎

😂بهبه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

@دختران_تابستان @mary2772 سلام خوشگلا ریحونی و ماجراهایش😁

😂😂😂هعی 

بگو ریحان اومده با غزلش

غزل میدونید که کیه؟ دختری ک خوابشو دیدم 

یه نی نی دخمل ک اسمش غزل بود 

باز این ماه داره بازیم میده🤕

چقدر قشنگ بید 🥺برگرده، بمونه، نره...... انشالله برای همه و همچنین شما هم❤️خوبی خوشی؟ سالمی؟ بچا خوب ...

مرسیی قربونت برم😘😘😘

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام خانوم قشمی مارو نمیبینی قر میدییییقربون شمامنم باید بگیرم براشونامسال مال جفتشون عوض شده میرن ...

سلام مهی خانم کم پیدایی 🩷😍😘تگتم کنم آبی نمیشه

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
اهل قر نیستم 😂25 دیگه مگه وقت هست؟ وای هرچی میخری براشون تمومی نداره

حالا قر نه، نیمچه قر😋😂

همین دیگه

گفته بودن ۱۵

۱۵ گذشت خبری نشد پاشدم رفتم تولیدی

گفتن ۲۰

۲۰ شد خبری نشد زنگ زدم گفتن ۲۵😐😂

دقیقاااا

کیشم کجا بود 🤕یه قشم رفتم والا خارج ک نرفتم تحویل نگیرم😂گدا نباش امسال یه خور نارنگی و پرتقال بفرس ...

خارج میری پاش برسه 😎🤌

ریحون بخدا خیلی ترشه نمیشه لب زد چطور میخورنش😁

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بهبه عاشق تعداد صفحه هات تاپیک شدم

هعی فک کردم عاشق من شدی 

تعداد صفحات خواهر🤌😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810