2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20986 بازدید | 4514 پست
به‌به خوش گذشت قلعه رودخان باصفاست شوهر من از روی باد میگه بارون میاد یا نه ولی من بلد نیستما چه خوب ...

اره دیگه الان بخاطر تولید دوهفته اس 

فعلا صبح کارم .

افرین بهشون که تشخیص میدن 

ولی ماری.دو شب پیش رفتیم بیرون شام تو فضای سبز 

خفه شدیم خفه 

دیگه التماس میکردم بریم 

مثال جایی بود که اتیش دور تا دورت  خودمون وسط باشیم اونم تو تابستون 

اومدم خونه درد بدن گرفتم یهو لرز و سردرد 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای اره عاشقش بودم 😍

تام و جری و باب اسفنجی که معروف بودن، پلنگ صورتی ، 

من دو قسمت از پلنگ صورتی رو خیلی دوست دارم، یکی اینکه سگی دم پلنگ صورتی رو گرفته بود و ول نمی‌کرد خیلی خنده دار بود ، دوم پلنگ صورتی تو گاو صندوق خوابیده بود دزدی اومده بود که گاو صندوق رو باز کنه خیلی خنده دار بود 😂😍

اره دیگه الان بخاطر تولید دوهفته اس فعلا صبح کارم .افرین بهشون که تشخیص میدن ولی ماری.دو شب پیش رفتی ...

سلام خوبه برای زندگی متاهلی شبکاری خوب نیست

آره شوهرم دقت کرده از نوع باد میفهمه چه نوع بادی هست

آره میفهمن ما هم دو هفته پیش رفته بودیم هوا خفه بود فکر کنم جای سبز کنار جاده یذره هم باد و خنکی نبود 

الان بهتری؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
تام و جری و باب اسفنجی که معروف بودن، پلنگ صورتی ، من دو قسمت از پلنگ صورتی رو خیلی دوست دارم، یکی ا ...

😂😂😂

اره 

یه پرنده با پیرزنه بودا اونم دوس داشتم گربه میخواست بخورتش موفق نمیشد

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام خوبه برای زندگی متاهلی شبکاری خوب نیستآره شوهرم دقت کرده از نوع باد میفهمه چه نوع بادی هستآره م ...

خداروشکر اره الان خوبم 

خیلی امسال بد تابستونی کرد 

خدا رحم کنه پاییز رمستون و 

طویطی، گربه مشکی بود یادمه ، گنجشک هم زرد رنگ 😂

اره اره 

اخیش چقد یاد اوری کارتونای قدیم کیف میده 😍

سلام ننه زیارتتت قبول حاجت روا شی 😍😍😍ننه نکنه شومام رفتی مسافرت مارو تحویل نگیری 😁😆دستت طلا ننه ...

سلااااام عزیزم

قربون شما 🌹

نه ننم این چه حرفیه،اینجا صبح تا شب که

بیرونیم کمبود شارژ و شارژر داریم میترسم یهو

وسط راه بزنه خاموش شه 😐😂

سلام عسیسم،ممنونم🌹شمارو به طور ویژه یاد کردوم

سلام مامانی ممنون عزیزی لطف کردی 🤍💚😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪