2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
@mary2772 دیشب از فاطمه پرسیدم گفت به زهرا دسترسی نداره😪

سلام چه بد کدوم فاطمه؟

مامان مصی هم شماره نداره اسم کاربری اینجاش یادم رفته خودم نمیتونم بپرسم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام خدا سلامتی بده هم به مامانت و هم بابلت آره درسته مامان اینای من هم بلیط نمی تونن پیدا کنن حالا ...

یکی از فامیل های شوهر عمم اربعین پارسال بلیط گیرشون نیومده بود که بیان دزفول، ۴ نفر بودن با زن و بچه، پول دادن شوتی ۸ ملیون، از ساعت ۷ از کرج حرکت کردن ، ۲ ظهر رسیدن خونه، گفت اما آنقدر سرعت رفته رسیدیم خونه گیج بودیم، فکرشو میکنم چه جراتی داشته اونم با خانواده، من همینطور میبینمشون میترسم از این سرعت وای بحال اینکه بهم بگن سوار شو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلممممممم ❤️ همچنین به خانواده محترمت فدات شم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ انشالله انشالله ،🥲😍

سلام خواهش می کنم 🤍💚

خدا نکنه گلی 🤍💚

هسدم هسدم ولی خشته ام🥲🥲🥲خانواده بازی میکنم

سلام خسته نباشی 🙃

کو هستی ببین بعد چند روز اومدی خانم خشته 🥲

😍🩵🫂خدایا، در انتهای شب، قلب‌های مهربان دوستانم را به تو می‌سپارم. باشد که با یاد تو به آرامش رسید ...

سلام مانا جونم خوبی عزیزم 😘😍 ممنونم از انرژی مثبتی که انتقال میدی قشنگم 🫂

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام مانا جونم خوبی عزیزم 😘😍 ممنونم از انرژی مثبتی که انتقال میدی قشنگم 🫂

سلام فدات شم عشقم 

خیلی خیلی دوست دارم 

تو خودت آرامشی 😘🫂😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

انرژی مثبت یه پیام بده تا نکشتمت🔪🔪🔪

بمیرممممم برات🤩😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

انرژی مثبت یه پیام بده تا نکشتمت🔪🔪🔪

توتل دادم بیا دیگه 

سلام خواهش می کنم 🤍💚خدا نکنه گلی 🤍💚

ماری جونم تگ کردم انگار تعلیق شده مامان مصی

@madaremehraban    

ماری جونم تگ کردم انگار تعلیق شده مامان مصی@madaremehraban

سلام گلم ممنون از کجا میفهمی تعلیق هست ؟ 

مادریاسمین هم تعلیق هست؟

سلام گلم ممنون از کجا میفهمی تعلیق هست ؟ مادریاسمین هم تعلیق هست؟

سلام قلب جان 

زدم رو کاربریش نوشته تعلیق 

2810