2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
دیدم 🥺🥺چقدر بد شد آخرش 🥺روحش شاد خدا بیامرزه طفلک خیلی بد آورد و آخرشم مرد بیچاره خانومش که الان ...

اره خیلی 

انروز شنیدم اصن باورم نشد 

مگه میشه تو همون روز مرگ چند نفر باهم رقم بخوره 

هنوزم باورم نشده 

تازه ما خبر نداشتیم در شهر تو اینستا شهرمون زدن 

فقط داغی که تو دل خانومش هست هرگز فروکش نمیکنه🖤

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم راس میگی گلم 😘❤️🫂

همه چیکار کنن هر کس یه جور در گیرن 🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
همه چیکار کنن هر کس یه جور در گیرن 🤍💚

سلام عشقم🦋❤️

ان شالله همه به ارزوهای دلشون برسن ❤️

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عشقم🦋❤️ان شالله همه به ارزوهای دلشون برسن ❤️

سلام گلم 🤍💚

انشاءالله 🌹

خوبی؟

سلام گلم 🤍💚انشاءالله 🌹خوبی؟

سلام گل قشنگم 

خوبم به خوبیت 

باورت میشه امشبم دعوتم 

خونه زنداداشم 🤕😂

سلام گل قشنگم خوبم به خوبیت باورت میشه امشبم دعوتم خونه زنداداشم 🤕😂

همیشه خوب باشی 

خوشبحالت من خواهرام هنوز ازدواج نکردن مهمونیام شروع بشه 😂😂

البته نهار خونه مامانم بودم 🥲

بسلامتی خوش بگذره

@دختران_تابستان سلام عزیزم خوبی؟؟خبری ازت نیست حال و احوال 😍

سلام عزیزم شبت بخیرخوبی گلم 

درگیرسالگردمادرشوهرم بودم وسالگرد داداشم بود ابن چندوقت سرم خیلی شلوغه گاهی فقط یه سرمیزنم فرصت نشده احوالپرسی کنم شرمنده.گلم ولی به یادهمتون هستم ان شاءالله کارم سبکتربشه بیام🥰😘

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام عزیزم شبت بخیرخوبی گلم درگیرسالگردمادرشوهرم بودم وسالگرد داداشم بود ابن چندوقت سرم خیلی شلوغه گ ...

سلام گلم خوبی🤍💚 

خدا رحمتشون کنه 🌹

سلام عزیزم شبت بخیرخوبی گلم درگیرسالگردمادرشوهرم بودم وسالگرد داداشم بود ابن چندوقت سرم خیلی شلوغه گ ...

سلام گل قشنگم .مهربونم 

روحشون شاد ان شالله🖤

دشمنت شرمنده دورت بگردم 

خیلی مراقب خودت و قلب مهربونت باش❤️🫂

سلام گل قشنگم .مهربونم روحشون شاد ان شالله🖤دشمنت شرمنده دورت بگردم خیلی مراقب خودت و قلب مهربونت با ...

🥲😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام ماری جون ممنون خوبم عزیزم🌷شماچطوری خوبی

سلام الحمدالله ممنون منم خوبم 🤍💚

2810