2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20883 بازدید | 4489 پست
سلام عشخاااااویشن کجاس راسته حاملس

سلام نپصی 😍

@آویشونم    

منم امروز تو فکرش بودم 

آویش خوبی؟؟

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بچه ها چه خبررررشلا کجاس دلبر میاد؟

@دلبررر   🥲

@ریحان_71    

سلام قلبم از دلبری خبر داری😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

اره شنیدم حاملس یعتی دیگه کاچی نمیخوره😆😆

نه دیگه از کاچی خوردن خلاص شد 

ولی خودمونیما 

کاچی ام کارساز بود نمیدونستیم 🤌😅

از بچه ها چه خبررررشلا کجاس دلبر میاد؟

بچها کمرنگ شدن چرا 🤧

@markooo    

@mary2772    

@دختران_تابستان‍ 

@ترنم_ترنم    کاش در حد سک سک میومدی میرفتی🥲🤌

بچها کمرنگ شدن چرا 🤧@markooo @mary2772 @دختران_تابستان‍ @ترنم_ترنم کاش در حد سک سک میومدی میرفت ...

@دختران_تابستان    

بچها کمرنگ شدن چرا 🤧@markooo @mary2772 @دختران_تابستان‍ @ترنم_ترنم کاش در حد سک سک میومدی میرفت ...

سلام کمرنگ نیستم کسی نیست روز ها همه مشغول کار و زندگی هستن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام کمرنگ نیستم کسی نیست روز ها همه مشغول کار و زندگی هستن

سلام عزیزم 

راس میگی گلم 😘❤️🫂

سلام دوزتان😃خوبم فدات تو چطوری اوووووو ببین تاپیکت تا کجاا رفته جلو ها😄

سلام گلم 😍

جات خالی بود .زنده باشی مامان نی نی خوشمله 😍

خیلی مراقب خودت باشیا🫂❤️

@مامان،مهدیار2 تا تاپیک و زدم قفل کردم 🤕😂

دیدم 🥺🥺چقدر بد شد آخرش 🥺روحش شاد خدا بیامرزه طفلک خیلی بد آورد و آخرشم مرد 

بیچاره خانومش که الان با یه بچه تنها مونده تو یه روز شوهرش بچش پدرش و عموش رو از دست داد 🥺خدا بهش صبر بده 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810