2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20809 بازدید | 4477 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکر خوبم دیدم تون خوشحال شدم

منم خوشحال شدم هر از گاهی بیا سر بزن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
تلاشات موفقیت آمیز بوده 🫄

به قول مانا نگاه به سرو تیپمون نکنید جیبمون پره😂

چون مانا هم مث من تو مسافرت با دمپایی و شلوار راحتی میگرده یه نفر بهش گفته وای لباس مناسب بپوش آبرومون بردی مانا هم اینجور گفته

به قول مانا نگاه به سرو تیپمون نکنید جیبمون پره😂چون مانا هم مث من تو مسافرت با دمپایی و شلوار راحتی ...

وای خدایا😂 

خوب تو دهنش زده اونی که گفته چقدر پرو بوده 

دخترم بچگیاش خیلی گریه میکرد و هر بارم موقع گریه گوشاشو میکشید واسه همین گوشواره هاشو در آورده بودم 

یه بار طلا فروشی، دیدم یه خانوم پیر هم نبود بگم چون پیر بود دخالت کرد ! اومد بهم گفت به جای اینکه واسه خودت طلا انتخاب کنی واسه بچه بیچاره یه گوشواره بخر 

من اونقدر خندیدم نمی‌تونستم درست حسابی جواب طرف و بدم 

بعضیا دایه عزیز تر از مادر واسه آدم میشن

@markooo    

@99999999999999    

@ریحان_71    

خب خانم که از تونفیش خوشتون نمیاد منم دیگه نه تگتون می کنم نه ریپلای برین ماه به ماه نیاین خوش باشین 😒🙄

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام جیگر چطوری موتوری

وییییی سلاممم

قشنگم اومته عخشمممم اومده 

من فدات شممممم که 😘❤️😍🫂🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام خوبین @nex سلام یار قدیمی چطولی خوبی چه خبر 🫡 @99999999999999 تو چطولی میای نمیای؟

سلام عشقولای خودمممم خوبید خوشید 😍❤️

بخدا دپرس بودم دیدمتون سر ذوق اومدم 

ماچ ابدار رو لپاتون 

اینقد دلتنگ نهال هستم که نگو 😍🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810