2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20769 بازدید | 4470 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکر خوبم دیدم تون خوشحال شدم

منم خوشحال شدم هر از گاهی بیا سر بزن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
تلاشات موفقیت آمیز بوده 🫄

به قول مانا نگاه به سرو تیپمون نکنید جیبمون پره😂

چون مانا هم مث من تو مسافرت با دمپایی و شلوار راحتی میگرده یه نفر بهش گفته وای لباس مناسب بپوش آبرومون بردی مانا هم اینجور گفته

به قول مانا نگاه به سرو تیپمون نکنید جیبمون پره😂چون مانا هم مث من تو مسافرت با دمپایی و شلوار راحتی ...

وای خدایا😂 

خوب تو دهنش زده اونی که گفته چقدر پرو بوده 

دخترم بچگیاش خیلی گریه میکرد و هر بارم موقع گریه گوشاشو میکشید واسه همین گوشواره هاشو در آورده بودم 

یه بار طلا فروشی، دیدم یه خانوم پیر هم نبود بگم چون پیر بود دخالت کرد ! اومد بهم گفت به جای اینکه واسه خودت طلا انتخاب کنی واسه بچه بیچاره یه گوشواره بخر 

من اونقدر خندیدم نمی‌تونستم درست حسابی جواب طرف و بدم 

بعضیا دایه عزیز تر از مادر واسه آدم میشن

@markooo    

@99999999999999    

@ریحان_71    

خب خانم که از تونفیش خوشتون نمیاد منم دیگه نه تگتون می کنم نه ریپلای برین ماه به ماه نیاین خوش باشین 😒🙄

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام جیگر چطوری موتوری

وییییی سلاممم

قشنگم اومته عخشمممم اومده 

من فدات شممممم که 😘❤️😍🫂🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام خوبین @nex سلام یار قدیمی چطولی خوبی چه خبر 🫡 @99999999999999 تو چطولی میای نمیای؟

سلام عشقولای خودمممم خوبید خوشید 😍❤️

بخدا دپرس بودم دیدمتون سر ذوق اومدم 

ماچ ابدار رو لپاتون 

اینقد دلتنگ نهال هستم که نگو 😍🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810