2777
2789
عنوان

بعدهفت سال میخام جداشم عکس

418 بازدید | 35 پست

۷سال پای یکی موندم با همه چیش ساختم..الان ی ساله نامزدیم‌عقد نکردیم سر بدهی زندانه پدر مادرش قرار بود کمک کنن ولی الان زدن‌زیرش ی دنیا زمین و‌خونه دارن..وظیفشون نیس ولی اگ نمیگفتن منم قبول نمیکردم نامزدیو..ولی خیلی بچه ننه اس ببینین پیامارو حق با کیه ترخدا مشورت بدین عمرم پای یکی رف ک الان طرف مادرشو بگیره اسکرین میزارم

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽

چرا اینجوری چت میکنین بخدا خفن نیست اصلا

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادب و احترام بینتون از بین رفته خیلی بده.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

تو رو خدا برین بهش و تمومش کن تا دیر نشده

آخه این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنین؟ مگه قحطی آدمه ؟!

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

تو را خدا با همچین ادمی ازدواج نکن من ازدواج کردم توی این چند سال زندگی همش دنبال راه فرار میگردم ولی پیدا نمیشه

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
تو را خدا با همچین ادمی ازدواج نکن من ازدواج کردم توی این چند سال زندگی همش دنبال راه فرار میگردم ول ...

اخلاقای خوبم داره..ولی خیلی خیلی خیلی بچه ننه اس و وابسته ب پدر مادرشه این خیلی اذیتم‌میکنه..من ک با همه چیش ساختم باید بعد اینهمه سال اولویتش باشم

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽