2777
2789

کی گفته طبیعی خوبه ... من بعد ۲ تا زایمان به دلیل زایمان طبیعی.. دچار افتادگی رحم و مثانه شدم .... 

تازه دیسک کمر هم گرفتم 

و طبیعی از نظر من خانم اصلا خوب نیست چون باعث میشه اون مورد از حالت طبیعی خارج بشه

سزارین تغییر شکل نمی ده یا دچار افتادگی نمی کنه و به مهره های کمر فشار نمیاره 

دکتر مرد بود نزاییده بفهمه چقدر سخته 

بدن آدمها با هم متفاوت...من از زایمان طبیعی ک داشتم راصی هستم برگردم ب عقب باز ام انتخابش میکنم....هیچ جام تغییر نکرده...و کلا  خودم با خواست خودم طبیعی رو انتخاب کرده بودم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان منم سزارین کرده و افتادگی رحم و مثانه داشت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خانم های جوان که در دوران نامزدی سر می کنید از من به شما نصیحت 

زیر بار حرف هیچ کس نرین و طبیعی زایمان نکنید 

واای به اون روز که بچتون هم درشت باشه.... حسابی  کارتون در اومده است 

بدن آدمها با هم متفاوت...من از زایمان طبیعی ک داشتم راصی هستم برگردم ب عقب باز ام انتخابش میکنم....ه ...

چند تا زایمان داشتی؟؟

هیچی تغییر نکنی واژنت تغییر می کنه و دیگه مثل قبل نمی مونه

سزارین هم اون آمپول بی‌حسی پدر کمر در میاره فرقی نداره به نظرم جفت زایمان سخت و عوارض داره

منم شنیدم بی حسی کمر درد میاره ... ولی بیهوشی حداقل دردش تا ۲ هفته است 

چند تا زایمان داشتی؟؟هیچی تغییر نکنی واژنت تغییر می کنه و دیگه مثل قبل نمی مونه

یک زایمان....۷ سال پیش.‌‌‌...تا حالا ک تغییری نکرده.‌‌حالا از این ب بعد رو نمیدونم‌‌‌‌‌...همه قرار نیی مثل هم باشن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

منم دوتا سزارین داشتم اصلا درد نداشتم. هیچ مشکلیم واسم پیش نیومد حتی یکبارم دکتر زنان نرفتم.قسمت زنانه هم همنجوری مونده بدون هیچ مشکلی. ولی جاریم زایمان طبیعی کرده گفت قسمت خصوصیش افتضاح شده دکتر گفته ۲۵ میلیون بده زیبایی عمل کنم واست. تازه دردای خیلی وحشتناکی کشیده میگفت اگه میدونستم با زایمان طبیعی چه بلایی سرم میاد شده فرش خونمو میفروختم سزارین میکردم 

2810