2777
2789
منم شنیدم بی حسی کمر درد میاره ... ولی بیهوشی حداقل دردش تا ۲ هفته است

شما بیهوش شدی تاحالا 

خیلی بده تا ی مدت سر گیجه س حالت گنگی فراموشی داری 

اللَّهُمَّ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم های جوان که در دوران نامزدی سر می کنید از من به شما نصیحت زیر بار حرف هیچ کس نرین و طبیعی زایما ...

شما فقط تجربه زایمان طبیعی رو داری نه سزارین ...

اینکه کسی فکر کنه سزارین خیلی از طبیعی راحتر هست یا بدون عوارض واقعا فکر اشتباهی هست 

من جفتشو تجربه کردم 

جفتشم سخته عوارض خاص خودشو داره 

یک زایمان....۷ سال پیش.‌‌‌...تا حالا ک تغییری نکرده.‌‌حالا از این ب بعد رو نمیدونم‌‌‌‌‌...همه قرار ن ...

درسته بدن با بدن فرق داره .... ولی زایمان اول زیاد تغییر نمیده  زایمان دوم و سوم تأثیرش بیشتره 

منم دوتا سزارین داشتم اصلا درد نداشتم. هیچ مشکلیم واسم پیش نیومد حتی یکبارم دکتر زنان نرفتم.قسمت زنا ...

عزیزم منم همین می گم،،،، البته بعد ۲ تا زایمان  طبیعی 

خیلی درد  کشیدم 

اگر بخوام یه روزی بچه بیارم می خوام سزارین با بیهوشی بشم می گن عوارضش از بی حسی خیلی کمتره

شما بیهوش شدی تاحالا خیلی بده تا ی مدت سر گیجه س حالت گنگی فراموشی داری

بله تا الان  ۲ بار بیهوشی داشتم،،، به دلیل عمل جراحی.... عوارضش نهایت ۱ شبه ..... بعد برطرف میشه 

شما فقط تجربه زایمان طبیعی رو داری نه سزارین ...اینکه کسی فکر کنه سزارین خیلی از طبیعی راحتر هست یا ...

به دلیل مورد خانم ها هم می گم ...... سزارین باعث میشه طبیعی بمونه 

بله

من خصوصی بودم اطلاع دقیق از بیمارستان دولتی ندارم ولی شنیدم ک زایمان طبیعی رو اصلا نباید بیمارستان دولتی رفت....تو بارداری ی مدت تصمیم داشتم بخاطر صرفه جویی برم دولتی مادرشوهرم گفت حتی شده النگو دستت روبروش ولی دولتی برای طبیعی نرو اگ طبیعی میری سزارین برو

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من خصوصی بودم اطلاع دقیق از بیمارستان دولتی ندارم ولی شنیدم ک زایمان طبیعی رو اصلا نباید بیمارستان د ...

ببخشید اگ دولتی میری سزارین برو 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
عزیزم منم همین می گم،،،، البته بعد ۲ تا زایمان طبیعی خیلی درد کشیدم اگر بخوام یه روزی بچه بیارم می ...

آره انشالله اگه بچه سوم آوردی سزارین کن البته میگن خیلی سخت میگیرن واسه مادری که زایمان اولش طبیعی بوده بعد سزارین باشه