2777
2789
عنوان

تا حالا شده بی حس بشین

596 بازدید | 33 پست

سلام من اقا هستم 

تا حالا پیش اومده که حس کنید حستون نسبت به ازدواج و... از بین بره(منظورم بدون اینکه شکست یا ضربه ای تو زندگی خورده باشید) حس کنی هرکاری میکنی انگار دلمرده شدی هیچکس نمیتونه اون حالی که واقا میخایش رو بهت بده یا واقا درکت کنه و واقا دیگه نا امید شده باشی از اینکه خوشبختیو حس کنی و بخودت بیای ببینی از همه و همچی دور شدی 

برای خود من فک میکنم که دیگ تهشم نه اینکه افسرده باشم نه اینکه مشکلی باشه ولی واسه این مورد هیچ راه حلی ندارم دیگه فک نکنم کسی مثل من باشه امیدوارم هستم کسی اینطوری نباشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامیه دورانی تو زندگیه هر ادمی هست که این حس بهش دست میده یکی تو۱۶ سالگی یکی۲۰ وشاید یکی هم۳۰ سالهم ...

ممنون 

ایشالله که همینطور باشه 

البته جزئیاتشو با روانشناس هم در میون گذاشتم یخورده متفاوت هست برای من بهرحال ممنون از راهنماییتون

ممنون ایشالله که همینطور باشه البته جزئیاتشو با روانشناس هم در میون گذاشتم یخورده متفاوت هست برای من ...

خواهش میکنم

خوبکاری کردین درمیون گذاشتین

همینکه به فکر خودتون هستین عالیه

دوباره حال خوبتون برمیگرده..

خواهش میکنمخوبکاری کردین درمیون گذاشتینهمینکه به فکر خودتون هستین عالیهدوباره حال خوبتون برمیگرده..

چن ساله اینطوریم سال ب سال بیشتر میشه گاهی میخام ارتباط برقرار کنم ولی واقعا نمیتونم اون خاستنه تو دلم بوجود نمیاد اصلا نمیدونم چرا با اینکه ۲۱ سالمه ولی اصلا نمیدونم چرا اینطوریم تالا مثل خودم ندیدم تو سنای بالاترم 

خیلی ممنون 

چن ساله اینطوریم سال ب سال بیشتر میشه گاهی میخام ارتباط برقرار کنم ولی واقعا نمیتونم اون خاستنه تو د ...

شاید هنوز وقتش نرسیده که با کسی آشنا بشین

یا هنوز میلی ندارین

بهتره خودتون حال خودتونو خوب کنین مثلا با رفیقاتون بیرون برین، لباس شاد بپوشین و موزیک شاد گوش بدین اینجوری روحیتون برمیگرده 

حتی شده خودتونم مجبور کنین تا حالتون خوب بشه

سن شما خیلی سن خوبیه میتونین خیلی خوش بگذرونین و بلاخره اوج جوونیه ، امیدوارم که به زودی حالتون خوب بشه🌷

شاید هنوز وقتش نرسیده که با کسی آشنا بشینیا هنوز میلی ندارینبهتره خودتون حال خودتونو خوب کنین مثلا ب ...

سنم خوبه اره 

بیرون رفتم با رفیقام میرم و... اصلا برام لذتی نداره😂 

شاد هستم باشگاه میرم سر کار میرم البته چن ساله از خانوادم دورم واسه کار... گاهی حس تنهاییم دارم ولی.. کلا حس عجیبیه بنظرم یا من خیلی خودخواهم که فک میکنم که سازگاری ندارم با کسی یا اینکه واقعا اینطوریه

ممنونم