2777
2789
عنوان

اینم از مرد سن بالای جذاااب خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 166 پست
اتفاقا تو دوستام هرکی از دوست پسرش کادوهای خیلی خفن گرفته پسرای سن کمتر بودع مردای سن بالا جوری گرگ ...

دوست هات شانس دارن برا من هر مدل خواستگاری اومده هم سن پایین هم چند سال بزرگتر از خودم اونیکه سنش کم بود انتظار داشت من پابه پاش کار کنم ولی سن بالا ها نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهه هشتادیا الان همه متاهل و سرزندگیشونن عزیز

نه من نیستم 🤣🥲

الان همون دهه شصتی که گفتی جوون مونده دقیقا حرف منه 

لایف استایلش باعث شده مثل زنای قدیم شکسته نشه 

این حرف که خانما زودتر شکسته میشن واسه الان دیگه جواب نمیده 

اختلاف سنی بهتره مناسب باشه و بیش از حد نباشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
منم اولش همینو گفتم. با این موجی که راه افتاده گفتم من زودتر بگم شاید یه نفرم به خودش اومد. روزی رو ...

ببین نمیدونم چی باعث میشه ادم جذب یه سن بالا بشه 

بنظرم موضوع فقط پول نیست شوگرددی بحثش یه چیز دیگست 

بحث سر عشقه من واقعا مبتلا و عاشق این ادم که هجده سال ازم بزرگتر بود شده بودم 

اون رفتاراش پخته و جذاب بود با کم سنا کاملا فرق داشت 

من فک میکنم اینکه پدرم رو تو کودکی از دست دادم تاثیر گذار بوده تو این موضوع

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
ربطی نداره سن پایین هم داریم بد هستش

منظورم این نیست همه سن بالاها بدن سن پایین خوب! درباره اختلاف سنی زنو مرد حرف میزنیم.

الان مد شده دخنرهای کم سن دنبال مردهای سن بالا هستن فکر میکنن با تجربست زندکیشو میریزه پای اینها. نمیدونن اونی که دنبال دختر سن پایین میگرده چه مارمولک هیزیه که قصدش گول زدن راحته.

دوست هات شانس دارن برا من هر مدل خواستگاری اومده هم سن پایین هم چند سال بزرگتر از خودم اونیکه سنش کم ...

بحث مال تو ازدواجه این سن بالاهایی ک من میگم همشون فقط دوستی میخوان بگی ازدواج میخندن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
ایییی چندش. چی گفتی بهش؟اعتماد به نفس بعضی مردها بیش از حد زیاده.

دقیقا همسن نوه هاش بودم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
من نمیدونم با چه ادمهایی معاشرت میکنی. اطراف من اینطور نیست

اگه دوس داری بدونی کلا با ادم های سالم موفق معاشرت میکنم  دایره ارتباطاتتم خیلی محدود کردم ک ادم های سمی وارد نشن و خرابش نکنن  بخاطر همین این مکالمه رو باشما تموم میکنم  و ازخدابرات آرامش آرزومیکنم😊🙏

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..

بعضی زنها تصور میکنن بشه پنجاه سالشون میمیرن و زندگی فقط ایام جوانیه

میرن با یه سن بالا ازدواج میکنن با پونزده بیس سال اختلاف سن، جوانیشونو به خیال خودشون کیف میکنن یهو میبینن ای دل غافل، من موندم و یه شوهر هفتاد ساله ی پیر عنتر (که از اول هم آدم حسابی نبوده وگرنه زن انقد کوچیکتر از خودش نمیگرفت) که باید دوران آرامش و میانسالیشونو با یه پیرمرد بگذرونن.

ازدواج با اختلاف سنی زیاد، بدیش اینه که هیییچ وقت عاقبت بخیری توش نیست.

من ده دوازه تا خاله دارم. یه خاله ی من زن یه مرد ۱۷ سال از خودش بزرگتر میشه، بیچاره ۶۰ سالگی مرد از بس از شوهر پیر نکبتش نگهداری کرد.

شوهره هنوزم زندس

دوستان، زندگی فقط دو روز جوانی نیست. بخدا میانسالی و پیری مهمتره

نه من نیستم 🤣🥲الان همون دهه شصتی که گفتی جوون مونده دقیقا حرف منه لایف استایلش باعث شده مثل زنای ق ...

ماهم ک گفتیم مناسب  نگفتیم خیلی😁

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
من شوهرم اگه هشت سالم ازم بزرگتر باشه خودمم همچین سنم کم نیست .هم دوره هستیم. شما اگه توزندگیت داری ...

نه عزیزم اختلاف سنیمون کمه و من تو این مورد خیلی راضیم.  شما هم دل چرکین نشو استثنا هم وجود داره‌

2810