2777
2789
عنوان

اینم از مرد سن بالای جذاااب خخخ

4021 بازدید | 166 پست

داشتم تاپیک کاربر متولد اذرو میخوندم که با اقای چهل ساله رفته تو رابطه در حالیکه ۲۳ سالشه.

خیال کردین زندگی رمانه؟ برید سراغ سن بالاها یه کاری باهاتون میکنن که تا عمر دارید خودتونو فحش بدید. 

یه سریها فکر میکنن زندگی مثل رمانهاست یا فاز گرفتن رلشون گلزاره خودشون آیسان 😄

کسی که همچین تمایلاتی داره یا باید بره این اختلال روانشناختیش رو بررسی کنه تا بدتر نشده و زندگیشو نابود نکرده یا زیادی تو خیالو رویاست😄

چیشده 

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خب شابد سن بالا دوسداشته باشیماونوقت چ کنیم

چ خبر از رل دهه شصتیت🥴😂

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

الان همسر من ۴۱ سالشه داره منو طلاق میده و خودشو از نظر زیبایی در حد گلزار میدونه. من همسنم باهاش. بهم میگه پیرسگ

. فکر میکنه من اصلا در حدش نیستم. فکر کنم اینا بتونن دخترای جوون رو خوشبخت کنن. پدر ما رو دراوردن و به هر خواستن رسیدن حالا میرن سراغ جوون و خوشگلش

سن بالاها دوراشونو زدند همه کارشون کردند بعد دنبال کم سن و سال هستن چرا؟

چون کم سن و سال کم توقع هست هنوز به بلوغ عاطفی نرسیده و ساده و در دسترسه و میخان خودشون تربیتش کنند 

متنفرم از پسرای سن بالا

شاید که خدا اینجوری خواسته

نامزدم هجده سال ازم بزرگتر بود

ولی من عاشقش بودم

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
والا من عاشق یکی شدم 6 سال ازم بزرگتر فک میکنم خیلی فاصله سنی داریم

من شوهرم ۸سال ازم بزرگتره‌ . اتفاقا خیلی هم خوبه چون مرداخوب میمونن زنا زودتر پیرمیشن  بهتره مردسنش بیشترباشه نشون نده

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
2810