2777
2789
عنوان

اینم از مرد سن بالای جذاااب خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 166 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان همسر من ۴۱ سالشه داره منو طلاق میده و خودشو از نظر زیبایی در حد گلزار میدونه. من همسنم باهاش. ب ...

اگه مشکلات دیگه ندارین  اون یه  هوس باز و مریضه

با هرکسی بره یه ایرادی درمیاره. بشین و نگاه کن.

2805
بعدش چی شد؟

نوشتم تو تاپیکم اگه دوس داشتی بخون و نظر بده 

متاسفانه اول نوشتمو رمان گونه نوشتم برا همین کسی زیاد ترغیب نشد ادامشو بخونه

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
اگه مشکلات دیگه ندارین اون یه هوس باز و مریضه با هرکسی بره یه ایرادی درمیاره. بشین و نگاه کن.

من نمیگم بهترین زن دنیا هستم و هیچ ایرادی ندارم. ولی ادمی که دلش برای هر کسی می لرزه پس تنوع طلبه. اگه ده سال فقط با یه نفر بود میگفتم دلش نیومد منو با بچش اواره کنه رفته زن دیگه گرفته ارامش داشته باشه ولی وقتی ده سال ادمهای مختلف دیدم پس اون فکرش هرزه اس‌. 

عزیزم شما عروسی کن بذار چندسال بگذره بعد نتیجه گیری کن.

چند سالتونه خودتون؟

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
اگه مشکلات دیگه ندارین اون یه هوس باز و مریضه با هرکسی بره یه ایرادی درمیاره. بشین و نگاه کن.

مرد باید سنش از زن زیاد تر باشه چون هرچی مردها سنشون زیاد باشه عاقل ترن ولی برای ازدواج نه برای این که لامرد سن بالا باشم تا ریپورتشون کنه 

عزیزم شما عروسی کن بذار چندسال بگذره بعد نتیجه گیری کن.

بعدشم من درمورد اخلاق و رفتار طرف حرف نزدم  گفتم از لحاظ ظاهری مرد بزرگتر باشه بهتره چون زنا زودتر شکسته میشن  نشون نمیده. مثلا با سن پایینتر ازدواج کنن زندگیشون تضمین شده است؟  بعدشم شماچرا رفتی تاپیک های منو زیرو روکردی 

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
2810