2777
2789
عنوان

اینم از مرد سن بالای جذاااب خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 166 پست
من شوهرم ۸سال ازم بزرگتره‌ . اتفاقا خیلی هم خوبه چون مرداخوب میمونن زنا زودتر پیرمیشن بهتره مردسنش ...

الان با وجود لایف استایل و خدمات زیبایی این اتفاق نمیوفته 

قدیم که تعداد زایمان ها زیاد بود اینجوری بود 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چی بگم یکی میگفت عاشقت شدم متولد 42 بود 🤦‍♀️

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
الان همسر من ۴۱ سالشه داره منو طلاق میده و خودشو از نظر زیبایی در حد گلزار میدونه. من همسنم باهاش. ب ...

تو زندگی نباید زن خودش رو فدای شوهر کنه هیچکس قدر نمی دونه 

باید به فکر رشد خودت هم باشی 

اتفاقا تو دوستام هرکی از دوست پسرش کادوهای خیلی خفن گرفته پسرای سن کمتر بودع 

مردای سن بالا جوری گرگ و عوضین که حد نداره 😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نه کی اینو گفته؟ زنهای قدیم اره ولی زنهای امروزی براحتی شکسته نمیشن.

اللن دهه هشتادی هارو بذارکنار دهه شصتی ها متوجه میشی 

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
من نمیگم بهترین زن دنیا هستم و هیچ ایرادی ندارم. ولی ادمی که دلش برای هر کسی می لرزه پس تنوع طلبه. ا ...

درسته عزیزم. منم همین نظرو دادم. اون عادت داره با ادمهای مختلف باشه و جنس زن براش بی ارزشه. 

بعد تاپیکم میخونم. احتمالا پایان خوبی نداشته

ممنون میشم نظرتو بگی 

چون با خودم خیلی درگیرم هنوزم نمیتونم فراموشش کنم خیلی سختمه 

فقط میخوام بدونم کار درستی انجام دادم یانه

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
الان با وجود لایف استایل و خدمات زیبایی این اتفاق نمیوفته قدیم که تعداد زایمان ها زیاد بود اینجوری ب ...

اتفاقا برعکس الان بدتر شده  دهه هشتادیا رو میبینم کاقعا باورنمیکنم  فکرمیکنم دهه شصتی هستن. دهه شصتی میبینم چهارشکم بچه اورده مثل ۲۰ساله هاست

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
2810