2777
2789
عنوان

اینم از مرد سن بالای جذاااب خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 166 پست
والا من عاشق یکی شدم 6 سال ازم بزرگتر فک میکنم خیلی فاصله سنی داریم

تازه سن یکم بالاتر همه کاراشم کرده درس سربازی دانشگاه خونه کارزندگی   پخته ترم هست

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من عاشق یکی شدم 6 سال ازم بزرگتر فک میکنم خیلی فاصله سنی داریم

چون ادم سالمی هستی و متوجه تفاوتها میشی. اینها فکر میکنن سن بالا میاد اینها رو میذاره رو سرش🤭

2805

کلا دخترا و پسرا تو سن پایین به بزرگتراز خودشون گرایش دارن و تو سن بالا این قضیه برعکس میشه من همسرم دوران دوستی اینطوری بود میفهمیدم از اخلاقش همسن خودمه بعد من خیلی بیبی فیسم شبیه ۱۵ ساله هام هی بهم میگفت تو سنت کم میخوره لباس بچگونه هم میپوشی احساس میکنم با بچه وارد رابطه شدم 🤣🤣

یه تاپیک دیدم. هرچند تو دنیای واقعی زباد هست

یه زمانی عاشق یکی بودم ۱۵ سال ازم بزرگتر بود از قیافه از بابام پیرتر بود از زشتی من کنارش هوری بودم ولی عقل داشت شعور داشت آدم بود چیزی که شوهرم نداره

برو خودتو درمان کن 😉 زیادم تو رویا نباش که مرد سن بالا میاد پولشو میریزه به پات و نازتو میکشه.

حرفت درسته

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

دقیقا منم فکر میکنم مردای سن با حیله گر و موذی و با تجربه زیادی هستن !!!

و اینکه هرگز این بچه مچه ها رو حساب نمیکنن و قصدشون فقط سوءاستفادست. چون از سن‌پایینها راحت تر میشه سوءاستفاده کرد. هیچوقت از نظرعقلی اینها رو قبول نمیکنن و خیانت تو این رابطه ها زیاده.

2810