2777
2789

از اولم زیاد نبود ولی بچه سیر میشد اللن اصلا اصلا سیر نمیشه همش گریه میکنه وقتی شیر هشک بهش میدم انقد سرحال میشه و میخنده ولی شیرخودم‌وک‌میخوره سیر نمیشه گریه میکنه همش 

میخوام‌برم‌دکتر باید دکتر اطفال برم یا زنان

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

منظورم بدترین

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

خوب چرا زجرش میدی شیرخشک بهش بده

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص یا پودر شیر افزار از داروخانه بگیر و بخور

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خوب چرا زجرش میدی شیرخشک بهش بده

عزیزم مادرم دلم‌میسوزه اصلا نمیذارم اذیت بشه و ترجیح میدم تا یسالگی حداقل شیر خودم بخوره کنارش برا گاهی اوقات شیر خشک ولی الان فقط شیر خشک‌ میخوره و یکم دیگ ادامه پیدا کنه ممکنه همین یکمم خشک بشه دیگ شیر نداشته باشم این برام عذاب اور

عزیزم مادرم دلم‌میسوزه اصلا نمیذارم اذیت بشه و ترجیح میدم تا یسالگی حداقل شیر خودم بخوره کنارش برا گ ...

من اول شیر خودم میدادم چند دقیقه بعد مثلا سی تا شیرخشک میدادم.. تو هم همینکار بکن 

چند تا مکمل شیردهی خوب هشت حتما بگیر بخور مثل گالاکتومید 

قرص یا پودر شیر افزار از داروخانه بگیر و بخور

واقعا تاثیر داره دوستم‌میگفت الکیه و‌اور‌نداره

عزیزم مادرم دلم‌میسوزه اصلا نمیذارم اذیت بشه و ترجیح میدم تا یسالگی حداقل شیر خودم بخوره کنارش برا گ ...

خب وقتی شیر نداری به زور میخوای چیکار کنی 😐

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

شیرخشک بهش بده قطعا و یقینا . وگرنه تا بزرگ شد هم همینجور بدغذا می مونه .یه بچه میشناسم الان ده سالشه هنوز کامل غذا نمیخوره سر همین طرز تفکر بیخود وه فقط باید شیر مادر بخوره . خوب شیر خشک رو درست کردن برای ادمایی با شرایط شما عزیزم . چرا خودت و بچه رو زجر میدی ؟ شیر خودت بده کمکی هم شیر خشک بده . دکتر الکی هم نرو

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چرا بر عکس میگی گلم. تا هفت ماهگی شیر زیاد میخورن چون غذا نمیخورن. وقتی میفته غذا دیگه شیرت در حد متوسطم باشه کمکی لازم نیست بدی.