2777
2789
عنوان

افزایش وزن برای زایمان طبیعی

132 بازدید | 19 پست

سلاممم بچه ها نمیخوام وزنم زیاد بره بالا چون اولین زایمانمه اونم طبیعی میخوام میترسم بچم بزرگ بشه...یه هفته دیگه 7 ماهگی رو تموم میکنم تا الان 6 کیلو و نیم اضافه کردم خوبه؟؟مامای بهداشت میخواد خیلی وزنم بالا بره میگه مولتی ویتامین خارجی بخور و شیرخشک مخصوص افزایش وزن مادر و چند قرص دیگه😕😕من از این چیزا فراریم اصلا....نظرتون چیه تجربه داشتین؟؟

چیزایی که دکترومامامیگه روبخور .کنارش ورزش مخصوص هم داشته باش 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو  خدای نکرده بچت وزن نگیره میره دستگاه ها حواست باشه

و اینکه خوب نخوری پوکی استخوان و کم خونی و افسردگی بعد زایمان میاد سراغت

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

چیزایی که دکترومامامیگه روبخور .کنارش ورزش مخصوص هم داشته باش

میترسم اخه الان یکی از اشناهامون زایمان کرده کلللی بخیه خورده بچشم بزرگه نمیدونم وزنش چقدره دقیقا ولی نمیخوام این اتفاق واس منم بیفته

تو یه ماه اینقدر اضاف کردی؟

نه تو کل بارداری الان ماه هشتمم تقریبا 18کیلو اضافه کرذم😑💔

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

من دوتا بارداری داشتم. هر دوتاشم فقط۶کیلو اضاف کردم وزن بچه هامم موقع تولد بالای سه کیلو بود

ینی نترسم🥲؟چقدر غذا میخوردین؟تغذیتون چطور بود دارو هم میخوردین؟من بدون دارو وزنم رفت بالا

من تو هر بارداریم ۱۶ کیلو زیاد کردم ک بلافاصله بعد زایمان یکیش ۱۰کیلوش پرید یکیش ۸ کیلو و تا۶ماهگی بچه هام رسیدم ب وزن قبل بارداریم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

میترسم اخه الان یکی از اشناهامون زایمان کرده کلللی بخیه خورده بچشم بزرگه نمیدونم وزنش چقدره دقیقا ول ...

وزن بچه برمیگرده به تغدیه مادروژنتیک .من توی بارداری ۱۰کیلوکم کردم ولی بچم درشت بود .بخوای یانخوای بچه وزن میگیره 

ناحیه پرینه روماساژبده .اینجوری کمتربخیه میخوری

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ون بچه هاتون چقدر بود؟

۳کیلو 

معمولا وزن بچه ها ۳ تا ۳کیلو نیم در میاد مگر ژن مادر پدر خیلی درشت باشه بچه وزن بالاتری بگیره

زیاد نیس؟خیلیارو دیدم همین قدر اضافه کردن

خیلی زیاده پرخوری هم نمیکنم حالت تهوع  استفراغ  هم دارم شکمم گنده شده 

و اینکه اصلا چیزای چرب و فست فود نمیخورم ولی بازم اضافه میکنم من هروز پیاده روی دارم بعضی روز ها ورزش هم میکنم ولی خب اضافه میشم🤦🏻‍♀️

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم.