2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 58 پست
بخدا همه اینارو گفتم گفتم نگاه اگ ما نبودیم بابا مامانمون چه امیدی داشتن میگه اگه نبودیم ماها خیلی ب ...

وااای دقیقا منم مثل همسر شما فکر میکنم بعد از این افکار احساس شرم میکنم میگم نکنه ناشکریه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا همه اینارو گفتم گفتم نگاه اگ ما نبودیم بابا مامانمون چه امیدی داشتن میگه اگه نبودیم ماها خیلی ب ...

بگو همون موقعه ام پیر شدیم پرستار میگیریم بچه ها اذیت نشن یا منتی نباشه... دور از جون بعد 120سال جفتتون اگه مرگی هم بود هرچی تلاش کردی هم میرسه ب بچه ات چرا برسه بچه یکی دیگ.... 

یکی باشه 5سال دبگ یکاری کنه بخندیم شاد باشیم... ببین بی میل نیست ک باهات موافقه و میگه مالی و تامین میکنه شاید از چیزی میترسه (حرفای کوچه بازاری دیگ :مثلا گریه شبانه نوزاد و بچه هایی ک نخلفن و غیره) مشاوره ببرش اگه قبول میکنه....  ازش پرسیدی جنسیت بچه چی دوست داره؟ خیلی از آقایون بخاطر جنسیت بحث بچه رو میپیچوننا... 

اگه ن تو بیار حالا ک میگه اوکی... بالاخره دوستش خواهد داشت از گوشت و خون خودشه چندتا شیرین کاری ببینه

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

بگو همون موقعه ام پیر شدیم پرستار میگیریم بچه ها اذیت نشن یا منتی نباشه... دور از جون بعد 120سال جفت ...

من خودمم همین نظررودارم مه دیگه حالا ک راضی شده شل وسفت نکنم برم برا فرفولیک اسیدخوردن واینا واینکه چند بارازس پرسیدم میگه دختردوست دارم دختر کمترخطا میره حیا داره

گمونم کلا ترسش ازتربیت نادرستی ک ممکنه توجامعه یاد بگیره هست

من خودمم همین نظررودارم مه دیگه حالا ک راضی شده شل وسفت نکنم برم برا فرفولیک اسیدخوردن واینا واینکه ...

ادم مومن ومقید و اینجوری نیستا اما خب نجابت داره براهمین دوراز جون همه شما و بچه های شما بعصی از بچه ها ک تو خیابون میبینه میگه نگاه اینا فکرمیکنی مامان باباشون اینجوردلشون میخاسته باشن؟ تحت تاثیردوست وجامعه بچه بیشتر شکل میگیره تا پدرومادرش

من خودمم همین نظررودارم مه دیگه حالا ک راضی شده شل وسفت نکنم برم برا فرفولیک اسیدخوردن واینا واینکه ...

ان شالله هرچی ک خیر همون برات پیش بیاد

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

درست میگید اما خب سن بره بالا ک ادم بیشتر بی حوصله میشه نسبت به بچه وهم انرزی ک باید گذاشت رونمیتونی ...

بعضی پدر ومادرای سن بالا بهتر از پدر ومادرای سن پایین هستن وبه جهان بینی کلی تری رسیدن 

رکب ک کاری نداره اقدام هرماه دیگ تا ان شالله باردار بشه.... وقتی میگه مشکلی ندارن.... بنظرم حرفای هم ...

شما متاهل هستید؟

توی زندگی مشترک این کارا خیلی مخربه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما متاهل هستید؟توی زندگی مشترک این کارا خیلی مخربه

بله من 14سال ک متاهل هستم.

راستی خواستم بگم تو خیلی از تاپیکا باهم هم نظر نیستیم 😊😊 زیاد باهم حرف میزنیم نمیدونم من و بخاطر دارین یا خیر 

بله من 14سال ک متاهل هستم.راستی خواستم بگم تو خیلی از تاپیکا باهم هم نظر نیستیم 😊😊 زیاد باهم حرف م ...

سلام مجدد

ا چه باحال

راستش نمیدونستم

عیب نداره هم نظر نباشیم ولی دوست باشیم

همین تفاوت ها قشنگی دنیاست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام مجددا چه باحالراستش نمیدونستمعیب نداره هم نظر نباشیم ولی دوست باشیمهمین تفاوت ها قشنگی دنیاست

سلام ب روی ماهت

80درصد مواقعه هم و نقد میکنیم اما تا حالا دعوا نبوده بینمون خدا روشکر... دوستانه باهم بحث کردیم ❤️😊

سلام ب روی ماهت80درصد مواقعه هم و نقد میکنیم اما تا حالا دعوا نبوده بینمون خدا روشکر... دوستانه باهم ...

چه عدم تفاهمی داریم پس

این چیزا باعث رشد میشه  

مرسی عزیزم 🥰 انشالله هرجا هستی هرکار میکنی خوشبخت ترین باشی

ممنونم بانو همینطورشما

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️