2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 58 پست
شوهرت پسر عمه منه حرفاش کسی میگفت بچه با 10000تا دلیل طرف و پشیمون می‌کرد طرف خودش شک میکرد ک واقعا ...

من بااخلاق ومهربونی م ازش سراغ دارم میگم شاید همینم شد ولی خب چند مدتیه کارش، سنگین شده توخودشه همش پاحساب کتابه میگم خب بچه بیاد کارش دوبرابر میشه زحمتش هم گناه داره وهم نکنه واقعا عوض بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این‌کار اشتباهه قرار نیست همه مثل پسرعمه شما عکس العمل نشون بدن... این یه تصمیم دو نفره است نباید خو ...

دقیقا تصمیم 2نفره!!!! پ چرا این خانم کوتاه بیاد و از علاقش بزنه بخاطر آقا؟ چرا همسر‌ش کوتاه نیاد و بچه دار بشن

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

بنظرم تخمک فریز کنید مبادا بعد چندسال دلتون خواست بعد نشه

درست میگید اما خب سن بره بالا ک ادم بیشتر بی حوصله میشه نسبت به بچه وهم انرزی ک باید گذاشت رونمیتونی وممکنه بچت ازلحاظ روحی هم ک باسه سختش بشه پدرومادر سن بالا

راستش قبل بچه همش گل و بلبل بود الان در شرف طلاق هستیم

نمیدونم چی بگم... 

منم نظرم و از چیزی ک اتفاق افتاده دورمون گفتم. 

بنظرم همسرت داره از مسولیت شونه خالی میکنه... 

امیدوارم بازم زندگیت گل و بلبل بشه

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

دقیقا تصمیم 2نفره!!!! پ چرا این خانم کوتاه بیاد و از علاقش بزنه بخاطر آقا؟ چرا همسر‌ش کوتاه نیاد و ب ...

خب میشه منطقی راجع به این موضوع صحبت کرد تا ب یه نتیجه درست و قانع کننده برسن، نه حقه و رکب زدن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اگه رکب نگرفت و ایشون هم مسئولیت بچه افتاد گردنش هم شماتت همسر چی؟

اره بعدم بگه منکه گفتم خودت گفتی باشه میدونی چیه اصلا میترسم نکنه باهام حتی تو دردام هم همکاری نکنه بگه خودت خاستی البته اصلا این اخلاقو نداره اما خب چون از بچه دار شدن متنفره میگم 

من بااخلاق ومهربونی م ازش سراغ دارم میگم شاید همینم شد ولی خب چند مدتیه کارش، سنگین شده توخودشه همش ...

تصورم با چیزایی ک تعریف کردی اینه ک تا ببینش عاشقش میشه.... 

مسولیت پذیری بیشتر شاید اذیتش کنه و خسته اما از دوست داشتنت دست نکش... چون چندسال دیگ کاری نمیشه کرد و دیر میشه.... 

راجعبه بچه داشتن از خودت و خودش مایه بزار. کارایی ک برای پدر مادرتون انجام دادین و خیلی ب دلتون نشسته کم کم انگیزه درست کن براش... چیزای قشنگ تعریف کن دلش بلرزه

من ۳۶ سالمه همسرم هم ۳۸

حدود ۱۵ سال ازدواج کردیم تا الان بر طبق تصمیم دونفره بچه نمیخواستیم... بنا به هزاران دلیل ک برای خودمون قابل احترام و با ارزش بود

الان ۶ ماه تصمیم‌ گرفتیم یه جوجو‌ به زندگیمون‌ اضافه کنیم ، با عقل و منطق تصمیم گرفتیم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ببین بچه داشتن بد نیست..اما سخته..اگر بخوای منطقی فک کنی البته..بچه داشتن اینجوریه که اول باید بلحاظ ...

مرسی چقدر قشنگ توضیح دادی وبرام وقت گذاشتی همه حرفات قبول دارم اما پس من چی پس عشق من به بجه چی

اون میگه زنذگیمون خراب میشه اما اصلا ازکحا معلوم اون بیشتراز من عاشق بچش نشه کاش خدا یه جوری بهم میفهموند چی بصلاحمه

یچیز بگم مسخرم نمیکنید؟ 

من ازدبیرستان ک عاشق بچه بودم تاالان ک تواین دودلی هستم تاحالا هزاربار یه خواب شبیه به هم داشتم اینمه بچه دار شدم ولی خیلی ناراحتم میگم نمیخام یامثلا توکمد گذاشتمش بعدچندروز میرم سراغش بهش شیر بدم بعد میگم نمیدونم زندست با مرده با مثلا خواب میبینم به همه گفتم حاملم ولی سونوگرافی میگه نیستی میشه اینا مثلا یک نشونه باسه ک بچه نیارم بهترم باشه اخه مگه میشه از ذبیرستان تا الان م 32 سالمه خوابم درمورد بچه همین باشه نه بیشتر

رکب ک کاری نداره اقدام هرماه دیگ تا ان شالله باردار بشه.... وقتی میگه مشکلی ندارن.... بنظرم حرفای هم ...

بخدا میگه بخاطر تو باشه حاضرم اما فقط رومسیله مالی رومن حساب کن کاردیگه مسیولیت دیگه نه همش باخودته

مرسی چقدر قشنگ توضیح دادی وبرام وقت گذاشتی همه حرفات قبول دارم اما پس من چی پس عشق من به بجه چی اون ...

خواهش میکنم  عزیزممم..

الهی چقدرم ذوق دارین برای بچه🥺

خب طبیعیه که شوق بچه داری.و.این خواب هام بخاطر افکارته.. 

باشوهرت صحبت کن در مورد همه جوانبش حرف بزنید..بگو میدونم پروسه ی پر چالشی هست اما ارزششو داره..

بگو ثمره ی عشقمونه..جلوی چشمامون بزرگ میشه..سختیای نوزادی و دستوپاگیرربودنشم دوساله اوله..بعدش کم کم بزرگ میشه مستقل میشه..یدونه بچه هم راحته به هرحال کسی که دستش به دهنش برسه از پسش برمیاد..چون گفتین بلحاظ مالی مشکلی ندارین...

اگر تونستین مشاوره برین..راحت تر میتون قانعشون کنن..

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اگه میشه برید پیش مشاور ولی بدون رضایت قلبی همسرت بچه دار نشین

اره بخدا اصلا دلم ننیاد بخاطر اینکه باجون دل برام زندویمو شیرین کرده مسافرت خاصی کارخاصی نکرده ها اما همینمه باعشق وارد خونه میشه منو درک م میکنه وقتی گرویودم باارامش بداخلاقیام تحمل می‌کنه همین برام خیلی باارزشه

تصورم با چیزایی ک تعریف کردی اینه ک تا ببینش عاشقش میشه.... مسولیت پذیری بیشتر شاید اذیتش کنه و خسته ...

بخدا همه اینارو گفتم گفتم نگاه اگ ما نبودیم بابا مامانمون چه امیدی داشتن میگه اگه نبودیم ماها خیلی بیشتر پیشرفت میکردن سفرخارج میرفتن بچه تا 30 سالگی که برسرخونه خودش زجر باید بکشی کلی خرجش کنی بعدم جوشش بزنی ک زندگیش خوبه یا نه بعدم سرپیری منتس بکشی که شاااااید بیاد دکتری چیزی ببرتت میگه بجاش خرج عشق وحال خودمون میکنیم پیری هم پرستار میگیذیم بقیه پول هم بعداز مرگ میدیم نیازمند