2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

371 بازدید | 58 پست

سلام دوستان لطفا کمکم کنید 32 سالمه همسرم 36 8 ساله ازدواج کردم خیلی زندگی خوبی ازلحاظ عاطفی داریم ازلحاظ مالی هم ناشکر نیستم خدا رسونده تاحالا وهمسرم تلاش زیادی میکنه 

اما میگه بچه دار نشیم روال زندگیمون عوض میشه وبچه دوست نداره میگه نسافرت نمیشه رفت هرچیزی نمیشه خورد پوشید ومیوه تواین جامعه بچه ممکنه راهو اشتباه بره بچه بدرد پدرومادر نمیخوره بدرد پیری نمیخوره جز رنج چیزی نداره

اما من خيلی بجه دوست دارم ازطرفی حرف همسرم هم منطقی هست ازطرفی هم نه خیلی دیگه داره بدبین به این قضیه نگاه میکنه میگه تا مهد تربیتش دست ماهست بعدش ک رفت تو جامعه بدمیشه

بچه ها کمک کتید بنظرتون بچه دار شدن براکسیکه زندگیش ازلحاظ حداقل عاطفی اوکی یوذه شوهرخوب ومهربونی داشته اما الان میگه اگه بچه دار شدیم همه مسیولیتا باتو میشه خودت سختت میشه واینا 

ولی باز میگه اگه تو بخوای باشه

بنظرتون چکار کنم بچه ارزشش روداره 

ممکنه واقعا زندگیم خراب کنه؟ 

روند زندگی ات عوض میشه 

ما از شما بزرگتریم

از زندگی مون راضی هستیم و بچه نمیخواییم

ولی اینجوری نیست که یکی مون بخاطر اون یکی نخواد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
روند زندگی ات عوض میشه ما از شما بزرگتریماز زندگی مون راضی هستیم و بچه نمیخواییمولی اینجوری نیست که ...

سلام منم یه سوال داشتم اما رفتم همه ی تاپیکاهتون قفل بود میشه اینجا بپرسم مشکلم مشابه این خانمه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم بی خیال بچه بشید البته ممکنه ناخواسته باردار بشی اون موقع همسرت هم چاره ای جز پذیرش نداره اما اقدام به بارداری نکن

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

همسرتون پر بی راه نمیگه

من و همسرم تقریبا همسن و سال شما هستیم

۳۵ و ۴۰

هر دو نمیخوایم

ولی این توافقیه که هر دو باید بخوان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من بچه دوس نبودم. حالا ک دارمش برام خیلی عزیزه. بدون بچه واقعا آزاد و راحتی با بچه زندگیت شیرین میشه اما پدرت درمیاد و ممکنه باعث دعوا و اختلاف شدید هم بینتون بشه. نمیشه گفت بیار یا نیار. خودتون باید باهم ب ی نتیجه برسین.

🌸
سلام منم یه سوال داشتم اما رفتم همه ی تاپیکاهتون قفل بود میشه اینجا بپرسم مشکلم مشابه این خانمه ؟

سلام امر کنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اگه سنت بره بالا     بچه دار شدن سخت میشه   خواهشا نریزید سرم این چه حرفیه مادر بزرگم ۸۰ سالگی بچه دار شد  خب نظرمه    از طرفی مادر شدن یه نعمته  که کسی حق نداره آدم رو ازش محروم کنه     بالاخره عشقتون باید یه ثمره ای داشته باشه

همسرتون پر بی راه نمیگهمن و همسرم تقریبا همسن و سال شما هستیم۳۵ و ۴۰هر دو نمیخوایمولی این توافقیه که ...

اره ولی خب هم همسرم دوست دارم هم نی نی دوست دارم هم بعضی دغدغه هاش برابچه دار شدن قبول دارم ولی ازطرفی میدونم بعدها حسرت بچه میخورم وشایداصلا همین باعث دلخوری بشه

شوهرت پسر عمه منه حرفاش کسی میگفت بچه با 10000تا دلیل طرف و پشیمون می‌کرد طرف خودش شک میکرد ک واقعا اشتباه اصلا بچه داشتن. 

من و زنش و دخترعمم دست ب یکی کردیم گول خورد خانمش باردار شد... بچه اش ک بدنیا اومد جونش میره تا بهش میگیم چیشد میگه غلط کردم 100بار  روزی😬😬😬

رکب بزن بهش.... همین ک بچه دار بشی از همه اینا پشبمون میشه

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

اره ولی خب هم همسرم دوست دارم هم نی نی دوست دارم هم بعضی دغدغه هاش برابچه دار شدن قبول دارم ولی ازطر ...

ببینید اینکه ممکنه بعدا حسرت بچه رو بخورید دلیل کافی واسه بچه دار شدن نیست

مگه من حسرت مادر شدن رو نمیخورم؟

چرا میخورم

ولی انقدر عاشق اون بچه ام که به دنیا نمیارمش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شوهرت پسر عمه منه حرفاش کسی میگفت بچه با 10000تا دلیل طرف و پشیمون می‌کرد طرف خودش شک میکرد ک واقعا ...

همیشه که اینطور نمیشه شوهر منم بچه نمیخواست راضیش کردم اوردم هرچی میشه گردن نمیگیره میگه خودت خواستی