2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 58 پست
شوهرت پسر عمه منه حرفاش کسی میگفت بچه با 10000تا دلیل طرف و پشیمون می‌کرد طرف خودش شک میکرد ک واقعا ...

اگه رکب نگرفت و ایشون هم مسئولیت بچه افتاد گردنش هم شماتت همسر چی؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بچه داشتن بد نیست..اما سخته..

اگر بخوای منطقی فک کنی البته..

بچه داشتن اینجوریه که اول باید بلحاظ مالی و روانی امادگیشو داشته باشی..همونقدر که وجودش شیرینه واز لحظه لحظه حضورش لذت میبری...هونقدر تربیتش سخته..شب نخوابی و فکرو خیاله..ایندش..سخته...همینطور حضورش یجورایی روی رابطه ی زنوشوهرهم اثر داره..کلا پروسه بارداری و شیردهی هورمونارو بهم میریزه..مکنه اصن مادر میل جنسیشم پایین بیاد..یا پدر بخاطر دغدغه های جدیدی که به فکراش  اضافه شده ..کمتراز قبل شاداب باشه..هردو زودرنج بشن عصبی بشن..که گذراس ومعمولا سالای اول بچه داریه..ولی خب والدینم باید کنترل داشته باشن روی این تغییرات وگرنه رابطه شون داغون میشه...

ودرنهایت همه جور چالشی پیش روی پدرمادر هست..بارروانی سنگینی داره..وهزینه هاهم بالاست..

البته..اینابرای والدینی هست  که بشدت روی تربیت و خواسته هاو ارامش بچشون حساسن و احساس مسوولیت دارن...

باید حتما جفتتون راضی باشین..چون اگه یکیتون راضی نباشه..واقعا سخته مقوله بچه داری...

تاتقی به توقی بخوره میگه ببین خودت خواستی..من که گفتم بچه دارنشیم!!

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

ولی بچه خیلی شیرینه 😍 من موندم شما تو این سن چطور هنوز بچه نیاوردید من بلوچم تو سن 13,ازدواج کردم کودک همسر بودم و الان ک 19سالمه تازه ی بچه آوردم خیلی هم دوستش دارم حتی اختلاف و مشکلات زیادی داشتیم اما با اومدن بچه کمتر شده و حتی شوهرم بهم نزدیک تر شده! دیگ شما تو این سن باید بیارید درست سنتون بالا نیست اما آدم ی چشم روهم بزارن پیر میشه در پیری بچه خیلی ب درد آدم میخوره اصلا کاری هم نکنه وجودش کافیه 😍

همیشه که اینطور نمیشه شوهر منم بچه نمیخواست راضیش کردم اوردم هرچی میشه گردن نمیگیره میگه خودت خواستی

قبلش هیچ مشکلی نداشتین؟؟؟ 

پسر عمه من و زنش واقعا هیچ مشکلی نداشتنااا اخلاقی و رفتاری و مالی و خانوادگی هیچییی

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

چرا چون میگی یعنی ممکنه همسرم اخلاقش عوض بشه چون بچه نمیخاسته؟

بله همین طوره 

ممکنه سردی بیاره تو زندگی تون

پدر شدن برای مردها خیلی چالش برانگیزه

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
اگه سنت بره بالا بچه دار شدن سخت میشه خواهشا نریزید سرم این چه حرفیه مادر بزرگم ۸۰ سالگی بچه د ...

دقیقا منم میگم خب دونفرچقد بشینن همونگاه کنن مگه چقدحرف باهم داریم مخصوصا ک همسرم بخاطر کارش خیلی هم مسافرت نمیبرتم تفریحی ندارم زندویم یکنواخت شده

اگه رکب نگرفت و ایشون هم مسئولیت بچه افتاد گردنش هم شماتت همسر چی؟

رکب ک کاری نداره اقدام هرماه دیگ تا ان شالله باردار بشه.... 

وقتی میگه مشکلی ندارن.... بنظرم حرفای همسرش همش از روی همین حرفایی ک همه تو جامعه میزنیم. 

وقتی ایشون دوست داره چرا باید. و علاقش بزاره چرا همسرش بخاطر ایشون از نظرش برنگرده؟؟؟ همیشه خانما باید کوتاه بیان؟ مردا درست میگن؟ 

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

چرا چون میگی یعنی ممکنه همسرم اخلاقش عوض بشه چون بچه نمیخاسته؟

اینم بگم شوهرم مث شوهر شما قبل بچه میگفت من بچههههه نمیخواممممممممم😬 خودت رو هم نمی‌خوام نیار نیار ولی من آوردم🤭 آلان جوتش ب جون بچم بنده با خودمم خوب شده بشدت وابسته بچم شده

شوهرت پسر عمه منه حرفاش کسی میگفت بچه با 10000تا دلیل طرف و پشیمون می‌کرد طرف خودش شک میکرد ک واقعا ...

این‌کار اشتباهه قرار نیست همه مثل پسرعمه شما عکس العمل نشون بدن... این یه تصمیم دو نفره است نباید خودخواه باشیم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بله همین طوره ممکنه سردی بیاره تو زندگی تونپدر شدن برای مردها خیلی چالش برانگیزه

اخه خیلی باهام مهربونه خیلی لطیف باهام برخورد میکنه اما خودش سراین قضیه تهدید میکنه ک ممکنه زندگیمون خراب بشه من حوصله ندارم اینجور اونجور من ازبس مهربونه میگم نه مگه میشه بچشو دوس نداشته باشه مگه میشه بامن بد بشه

چرا همسرتون میگه ممکنه بچه راه اشتباه بره؟! شما بهشون بگید ممکنه راه درست بره. تو دنیا و کشورمون مشکلات هست، به نظرم بدترین نگاه اینه که فکر می کنند بچه سرباره. باید به این نگاه برسیم که این بچه ها میتونن گرهی از گره های خانواده،کشور و حتی دنیارو باز کنند.

اخه خیلی باهام مهربونه خیلی لطیف باهام برخورد میکنه اما خودش سراین قضیه تهدید میکنه ک ممکنه زندگیمون ...

اگه میشه برید پیش مشاور ولی بدون رضایت قلبی همسرت بچه دار نشین 

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم