2777
2789

من از همه قومیت ها معذرت خوای میکنم

به خدا نه قصد توهین نه دعوا نه چیز دیگه ای داشتم فقط نون خ زیاد گوش میدم واسم سوال شد فرقشون چیه 

معذرت میخوام اگر بی احترامی به هر قومی شد 

همه هموطن هستید و عزیز 

حضرت یوسف میفرماین که انسان ها با هم برابر و برادر هستن پس همگی عزیز هستید من دوباره معذرت میخوام اگر باعث شدم به هر کدومتون که از هر قومی هستید بی احترامی بشه 🦋 

قفلش کن باز بحث نشه

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو که گفتی واسم سوال شد

نون خ تو کردستان فیلمبرداری شده یا کرمانشاه؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

همیشه وقتی این تاپیک میاد دعوا میشه من خودم کوردم و نظرم اینه هیچ فرقی بین قومیتا نیس به درک و شعور و انسانیته حالا یه سری اسکل دعوا به پا میکنن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

عزيزم كل غرب كشور از بالا تا پايين

اقوام كرد و لر و لك هستن

بعلت هم مرزي ممكنه تو يه شهر هم كرد باشه هم لر

كردستان خالص تره  همه كردن

كرمانشاه لك هم داره

ايلام بيشتر كرده ، لر و لك هم داره

اينا همش بخاطر هم مرزي استان هاست 

انواع لهجه و گويش داره زبان كردي

حتي توي يه شهر هم لهجه هاي كردي متفاوتن

شهر به شهر هم لباس و لهجه و فرهنگ  و اداب رسوم فرق داره

ولي كلي همه كردن و ريشه اصليشون يكيه

و اين چيزي از گستردگي قوم كرد كم نميكنه

چ بی احترامی ی سوال پرسیدی دگ ... از چ نظر فرقشونو میپرسی؟ کردستانی ها زبونشون از کرمانشاهی خیلی غلیظ تره و ماها ک کرمانشاهی هستیم نمیفهمیم چی میگن ! با این ک کوردیم حرف میزنن .. کردستانی ها ادمای ساده تر و بسیار مردم خوبی هستن ‌‌.. اما کرمانشاهی ها یکم حالت شهر گونه دارن تا محلی .‌.. توی کوردستان اکثرا لباس کوردی تن میکنن توی کوچه خیابوت  ولی کرمانشاه  خیلی کم پیش میاد بپوشنن ..

هیچی.بعضی از شهرهای استان کرمانشاه لک هستن مانند کنگاور صحنه هرسین.بعضی شهرها مانند پاوه با لهجه هورامان صحبت میکنن .کردی چند نوع لهجه داره)هورامای سورانی شکاک کلهر )کردهای سنندج دقیق نمیدونم  

واییییییییییی چقدر معذرت خواهی کردی حرف بدی نزدی که!!! عزت نفس نداری نگه؟

نه دارم 

اخه دعوا شد من هدف بی احترامی و توهینی به هیچ قومی نداشتم تو تاپیک گفتن هدف تاپیک دعواس واس همون معذرت خواهی کردم خواستم بگم همه عزیز هستن و قصد توهین نداشتم

عزیزم کوردی گویش های متفاوتی داره 

گویش کوردستانی ها و کرمانشاهی ها باهم فرق داره 

بجز این تفاوت دیگه ای ندارن 

هردو از یک قومیت هستن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
2810