2777
2789

اقا من تصمیم میگیرم بخونم ولی نمیدونم چرا اراده کافیو ندارم استمرار ندارم برای کنکور منظورمه 

میدونم باید تلاش کنم میدونم بحث ایندمه  

ولی نمیدونم چرا اسنجوری میشه خیلی از دست خودم کلافم 

لطفا راهنمایی ام کنین

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سال کنکور نخوندم

رفتم آزاد

حالا پشیمونم🥴

لیسانسمو بگیرم، احتمالا دوباره میخونم واسه کنکور که برم رشته ی مورد علاقه م توی دانشگاه دولتی

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

از سه ساعت با دوساعت شروع کن‌و هفته ای یک ساعت اضافش کن

پارتاتو ۳۰ال۲۰دقیقه کن

استراحت کافی بزار

هر هفته یک ساعت زودتر فقط بیدار شو سریع زود بیدار نشو

آهسته و پیوسته برو

هنوز وقت هس ولس جبران

خودتو مقایسه نکن با دوستات حرف نزن

هررررکی وایب منفی داد‌ختی مثل من دوستای ۱۲و۷سالت سیکشونو بزن

از خودت معجزه و تغیرناگهانی انتظار نداشته باش

اینا قسمتی از تحربه منه

از سه ساعت با دوساعت شروع کن‌و هفته ای یک ساعت اضافش کنپارتاتو ۳۰ال۲۰دقیقه کناستراحت کافی بزارهر هفت ...

میدونی چیه،انگار میترسم برم سراغ کتاب و بازش کنم

میترسم ۱ سال نشه،میترسم بقیه خونده باشن فقط من بمونم،از همه چی میترسم

2810