2777
2789
عنوان

بچها ی کنکوری یا فارغ التحصیلان بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 25 پست
من فکر کردم،باز نتونستم شروع کنم

اگر نتوانستید از ساعت های کم شروع کنید نه از 3 ساعت و... بلکه مثلاً اگر همیشه یک ساعت و ربع می خوندی بعد ربع دقیقه استراحت حالا ساعت هات را خرد کن مثلاً یه ساعتی یا کمتر بعدشم یه دفتر بردار میزان مطالعه است را بنویس مثلاً امروز 8 ساعت خوندم همین طور فردا آنقدر اینطوری انگیزه پیدا می کنی

سوم برای خودت جایزه بذار اگه امروز یا نه اگه تا پایان هفته فلان کار را انجام بدم جمعه این جایزه را به خودم میدم و..... خیلی نکات دیگه این یه پروسه طولانیه

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون💗من خیلی از خودم ناامیدم چون تا الان شروع نکردم🥲

خواهش می کنم   هر پایه ای هم که باشی از تیر باید شروع می کردی زود باش تا از این دیرتر نشده

میرم دوازدهم،حتما تلاش میکنم دیگه شروع کنم

برای شما تابستان خیلی مهمه دوازدهم که بری فشار دوبرابر میشه مدرسه خانواده تند درس دادن معلم ها که به فکر تمام کردن درس هان و امتحانات معلم ها پرسش و درکنارش شما هم دهم را داری هم یازدهم استرس نگیر  شروع کن

برای شما تابستان خیلی مهمه دوازدهم که بری فشار دوبرابر میشه مدرسه خانواده تند درس دادن معلم ها که به ...

بله دقیقا،بنظرتون چطور میشه سه پایه رو باهم پیش برد؟خیلی سخته😩