2777
2789
عنوان

شوهرم دو روز دوروز ناپدید میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 40 پست
باهم نسبت فامیلی دارین،،برا همچین آدمی رو باید فقط خرج بندازی رو دست ش،،حتما باشگاه برو تا فکرت آزاد ...

همه این که گفتی پول میخواد عزیزم منکه یه پول تاکسیم ندارم وگرنه کی بدش از ابن کارا میاد 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بوی خیانت میاد:)

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونی جایی مشغول بشی

نه نمیزاره 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من چکار میتونم بکنم من حتی پول یه تاکسی ندارم

چرا ازش پول نمیگیری،،،یا برو منشی دکتر شو ،پول ش خوبه،،

همین کارا ها رو کردی که پرو شده،ازش پول بگیر،بگو پول بزار میرم برا ی خرید خونه،یا بازار میرم ،ولی با بداخلاقی نه،،،شاید دفعه ی اول نده ،ولی کم کم درست میشه،،یه کم به فکر خودت باش،به خودت برس،تنهایی برو پارک پیاده روی کن ببین چقدر آدم سبک میشه 

به خدا توکل کن نگو هیچکس رو ندارم بخاطر این شرایط افسرده شدی پایان شب سیه سپید است.حکمتی داره بچه ها ...

تاحالا نشنیده بودم مرکز نگهداری کودکان به ادم جاهم بده

همه این که گفتی پول میخواد عزیزم منکه یه پول تاکسیم ندارم وگرنه کی بدش از ابن کارا میاد

با خودش برو باشگاه برات ثبت‌نام کنه،هر کاری داری خودشو ببر ،تا برات خرج کنه ،،از حالت یکنواختی بیا بیرون،،

چرا ازش پول نمیگیری،،،یا برو منشی دکتر شو ،پول ش خوبه،،همین کارا ها رو کردی که پرو شده،ازش پول بگیر، ...

فکر میکنی ازش نخواستم انقد گفتم خودم خستم دیگه دلم نمیخواد ازش بخوام سرم داد بیداد کنه من همه راه هارو رفتم الان دیگه برای من ته دنیاس نمیدونم چرا تموم نمیشه

با خودش برو باشگاه برات ثبت‌نام کنه،هر کاری داری خودشو ببر ،تا برات خرج کنه ،،از حالت یکنواختی بیا ب ...

مشکل خودم نیستم ک نخوام فک کنم دقت نکردی ب تایپک 

منم هشت سال بچه نداشتم ،خودم دکتر میرفتم ،ورزش میکردم ،رژیم داشتم،خودم به عنوان کرد خودم بودم،،باور میکنی من یه دفترچه بیمه م با ویزیت ها ی دکتر زنان تمام کردم که تنهایی میرفتم دکتر.

ورزش خیلی خوبه برای بارداری،جوشنده ی تخم شنبلیله بخور رحم رو محکم می‌کنه ،دمنوش میخک رحم رو برای لانه گزینی آماده میکنه،

به شوهر ت قرص برا عفونت از داروخونه بگیر بده بخوره،خودت به فکر زندگی ت باش،

شوهرت هم چون بیکاره می‌ره دنبال رفیق ،اگه براش کار درست کنی و روی خوش نشون بدی کم تر میره،

دنبالش بیفتی راهش رو پیدا می کنی اگه شوهرت دو روز ناپدید میشه و برمیگرده درست جوابت رو نمیده لازمه نگران آینده ت باشی. خوابگاه های دانشجویی هم سرپرست دارن معمولا خانم های مطلقه هستند شب میمونن خوابگاه حقوقم می گیرن می تونی به موسسه های خیریه بگی برات کار پیدا کنن با شرایطی که تو داری. نمی دونم بالاخره یه راهی پیدا میشه که زیر سرت بگذاری برای اینکه اگه گیر افتادی انقدر احساس ضعف نکنی عزیزم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
منم هشت سال بچه نداشتم ،خودم دکتر میرفتم ،ورزش میکردم ،رژیم داشتم،خودم به عنوان کرد خودم بودم،،باور ...

ما سه ساله تحت درمانیم یه ای یو ای منفی داشتیم شوهرم مشکل تحرکو مرفولوژی داره خودم سالمم