2777
2789
عنوان

شوهرم دو روز دوروز ناپدید میشه

589 بازدید | 40 پست

پنج شنبه رفته دیشب یک اومده من بقدری افسرده شدم ک الان بزور دارم از خودم حرف میکشم کل دیشبو بهش توهین کردم حتی یه کلمه جواب نداد پدرمادرم پشتم نیستن احساس میکنم کل دنیا یه طرف هستن من تنها یه طرف احساس ناتوانی بدبختی و بیچارگی تنهایی زیادی دارم نمیدونم باید چکار کنم شوهرم رفیق بازه دیروز ب مادرش زنگ زدم اونم گفت من شرمندم پدر مادر خودم زره ای نمیتونم روشون حساب کنم حتی نمیزارن مستقل شم اگه برم خونه اونا به طلاق فکر کنم اونجا از اینجا بدتره باز اینجا تنهام قصه تنهاییمو میخورم اونجا جو متشنج و پراز استرس و اضطرابه خستم از زندگیم فکرهای ناجور به سرم میزنه نمیدونم راه درست چیه دیشب دلم میخواست شوهرمو بنزین بریزم روش اتیشش بزنم ارزوی مرگ دارم برای خودم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

چندسالته 

چندتا بچه داری

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بداخلاقی کنی بدتر میشه اوضاعتمیره و دیگه نمیاد

دیگه نای بداخلاقی هم ندارم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چندسالته چندتا بچه داری

۳۱سالم بچه دار نمیشیم 

وقتی عروسمون میکنن میگن بساز وبسوز کاش واقعاا بچه نیارن پدرمادرهایی که دختر رو عروس کردن فکرمیکنن یه ...

کاش من میمردم راحت میشدم توروخدا برام دعا کنید بمیرم

اخی عزیزم . تازگیا اینجوری شده یا از قبل بوده . کدوم شهری

از قبل هم بوده هرجور بوده تحمل کردم الان احساس میکنم دیگه نمیتونم ادامه بدم دارم منفجر میشم تهران هستم

خب تو هم لگو میخا بادوستام برم کوه تا۲روز

همه رو ازم گرفته من هیچ دوستی ندارم من هیچکسو ندارم 

مشکل تون چیه دکتر رفتین

شوهرم مشکل داره سه ساله دنبال درمانیم انگار خدام میدونه ک بچه نمیده